Sayfa 314/1000 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Aynen diger 2 ulke icin askiya alindi diye yazdigim mesajda eklemeyi unutmusum . sifir binalarin kredileri askiya alinmadi . onu veriyorlar ama zorlayarak . yalniz dedigim gibi 2 ulkede 2 .el icin konut kredisi kullandirilmiyor. zaten ilginc olanda bu . normalde develuasyon beklentisi olsa hicbirini kullandirmaz ama 2. el konut kredisini kullandirmamasinin amaci ne

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Elbette süper olur - du. . Ama kartvizite erişim sorununuz varsa krediyi unutun. Geçen perşembe 4 özel bankadan 300 bin tl. konut kredisi istedim, olmadı. Hiçbir yerde emekli konut kredisi alamaz yazmıyor ama , bazen yazılı olmayan kurallar geçiyor. Hatta, bir tanesine '' madem emekliyim diye mazeretiniz var, bankanızdan 400 binlik eurobond alayım, bloke koyun'' dedim. kabul görmedi. Aslında biraz da markalı konutlar satılsın amaçlı krediler. İkinci el için sıcak bakılmıyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    yine nöbet yeri terk edilmiş.
    Balkonu yıkadım da ondandır.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sn delikan anladığım yurtdışındasın şimdi,sizin orda sokağa çıkma yasağı var mı,orada corona işi ne durumda.

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Her atakta balkon yıkarken yakalanıyoruz. Tesadüfün böylesi. )

Su tasarrufu yapalım, balkonları paspasla silelim. ( sana ne dediğini duydum ) (

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Her atakta balkon yıkarken yakalanıyoruz. Tesadüfün böylesi. )

Su tasarrufu yapalım, balkonları paspasla silelim. ( sana ne dediğini duydum ) (
    Kuşlar pisletiyorlar balkonu.

Ama genede kuşları seviyom.

Ağaç kökü kemireni sevmiyom bi tek.

Elbette süper olur - du. . Ama kartvizite erişim sorununuz varsa krediyi unutun. Geçen perşembe 4 özel bankadan 300 bin tl. konut kredisi istedim, olmadı. Hiçbir yerde emekli konut kredisi alamaz yazmıyor ama , bazen yazılı olmayan kurallar geçiyor. Hatta, bir tanesine '' madem emekliyim diye mazeretiniz var, bankanızdan 400 binlik eurobond alayım, bloke koyun'' dedim. kabul görmedi. Aslında biraz da markalı konutlar satılsın amaçlı krediler. İkinci el için sıcak bakılmıyor.
    Sn ressam ben direk altın hesabımı önerdim teminat olarak iş bankası yan çizdi.Devlet bankaları olsa belki kabul ederler.Bence bu ev kredilerinde muvazalı işler çok oluyordur,adam yakınına evi sattım gösterip o parayla altın dolar falan alıyordur,ondan bu ucuza kredileri mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorlar bence.

Türkiye CdS 620

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn ressam ben direk altın hesabımı önerdim teminat olarak iş bankası yan çizdi.Devlet bankaları olsa belki kabul ederler.Bence bu ev kredilerinde muvazalı işler çok oluyordur,adam yakınına evi sattım gösterip o parayla altın dolar falan alıyordur,ondan bu ucuza kredileri mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorlar bence.
    Adam baldızından alacaktı .

Ret yediğini biliyorum .

Araştırıyorlar iyice sabah annesinden almak için başvuru olunca tüm başvuruları inceleyince kurunun yanında yaşta yanmış

Kredi onaylandı ama üst taraftan iptal edildi sonra

Sayfa 314/1000 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •