Tamam du bi heyecan yapma, desteği neresi graftan bakiim
Tamam du bi heyecan yapma, desteği neresi graftan bakiim
Hamdım Piştim Yandım
Ne olmuş bir durum yok galiba! Bofa azaltmış, Alnus gelmiş ama pürmüzü yok. Orta şekerli şimdilik. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Alnus geç geldi gücü anca bu kadarmış. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
1769 da bi desteği mevcut, oraya kadar gelir mi bilemem, çıtkırıldım 1845 de de desteği mevcut ama en sağlam desteği 1518 de
Tabii bunlar düşüş devam ederse ihtimaline yönelik.
Düşmezse direnç konuşuruz.
Malesef 1925 direncine çarpıp döndü.
Kim koydu onu oraya diye sordum cevap yok. Tahtacinin işidir deyip suçu atalım ona![]()
Hamdım Piştim Yandım
Çok mu çıktık? Hayır
Çok mu düştük? Hayır
Geçen yüksekten düştüğünün bir kısmını aldı sadece.
Fakat çoğu hissenin düştüğünden fazla düştüğünüde unutmayalım, bu bize çıkmış havası katmasın.
Ha o çoğu hisse son günlerde düşüş yaşadığı için, bu bize petkimin dik durduğunu da göstermez. Çünkü gereğinden fazla düştüğü için dik duruşmuş gibi gelir.
Sonuç! Yükseldi, dik durdu neye göre kime göre, ortalamaya yakındık az biraz uzaklaştık sadece. Ama yine de hiçbirşeyin garantisi yok. Ytd
İki iş günü de aylık kapanış için geriye kaldı. Gerçekten dik mi durdu, tuttular mı yoksa sadece bahar esintisimiymiş gösterecekler. Sonra yeni ay dönümü ve yeni kartlar dağıtılacak. Pazartesi için günlük bulut üstü 1915 e yülseldi. Alt destekler daha önce paylaşıldığı gibi ama onlarında esozcan abinin deyimiyle şu ortamda ne kadar güvenilir olduğu belli değil. Ytd
Yarın ve öbürgun için tahtacınin vıcık vıcık ilişkileri olmazsa iyi.
28 günlük takasa göre
alıcılar
Deniz 12, bofa 14, garanti 8, iş yatırım 9, yapikredi 7, diğer 31
Satıcılar
Yatırım fonları 22, yfas 21, çiti 17, A1 capital 4, teb 5, diğer 12
Olmuş.
Yer İmleri