17,50 den 1 kuruş fazla vermem geri almak için , satsaydım eğer , bollingerde orta bandıda kırdı , 16,50 ye kadar yolu var normalde ama oraya getireceğini sanmam , 17-17,50 arası deneyecektir yine
17,50 den 1 kuruş fazla vermem geri almak için , satsaydım eğer , bollingerde orta bandıda kırdı , 16,50 ye kadar yolu var normalde ama oraya getireceğini sanmam , 17-17,50 arası deneyecektir yine
TL’de ki değer kaybı nedeniyle üretim maliyetlerinin tüketici fiyatlarına yansıtılmasıyla beyaz eşya sektörü
tüketici enflasyonunu yukarı yönlü etkilemektedir. Çünkü tüketici enflasyon sepetinde yaklaşık %1,2 ağırlığa
sahip sektör üretiminin yaklaşık %35 ithalata bağımlı olması nedeniyle döviz kurlarındaki oynaklıktan fazlaca
etkilenmektedir. 2019 yılında da ek vergiler nedeniyle hammadde ithal maliyetlerindeki artışın sektörün
üretim maliyetlerini yükseltmesi beklenirken, üretim kapasitesinde daralmaya neden olacak bu durum
özellikle yan sanayi tarafında da küçülme olmasına neden olacaktır.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Çakal düşerken ufak ufak işlem yap sonra yükselirlende 10-20 katı hacimle işlem yap %5 artı yap ,
Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) verilerine göre, yılın ilk sekiz ayında yurt içi beyaz eşya
satışlarındaki düşüş devam etmiş ve 12 aylık kümülatif verilere göre Ağustos ayında beyaz eşya satışları yıllık
bazda %17 daralmıştır. Sektörün ihracatındaki artış sürerek %5,8’e ulaşırken, bu doğrultuda üretim de %0,4
oranında yükselmiştir. Yıl genelinde iç pazarda daralmanın %15 düzeyinde olacağı tahmin edilirken, döviz
ve emtia fiyatları nedeniyle 2019 yılında 2018 yılına göre %45-%50 oranında artan maliyetlerin yurt içi
piyasada fiyatlara yansıtılamaması sektörü son dönemde zorlamaya devam etmektedir.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Acaba kademeleri eva mı aşağıya çekiyor ?
Kardemirden çıkış yaptım , en az 50.000 lotla klimasan 17-17,50 arası bekliyorum seni,
Baskının kralı,
Her nedense bana;
Hareketinde kralının olacağı ümidini veriyor.
Yakın zamanda alanlar bu baskıyı kaldıramaya bilir ama demirbaşların maliyeti çok çok düşük.
Beraber kazanırsaķ bereketi artar....
aman bu spek ile didişmemek lazım...akrep dostumu bile iki günde yedi bitirdi bu spek canavarı...en iyisi ölü moda geçmek...![]()
Yer İmleri