Sayfa 315/425 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Bu tahta telegramcila sanırım ağır gelir . Ama bilemem ne olur . Dün yasananlarin benzeri olsaydı tahtaciler pes edebilirdi . Kimsede sonsuz mal yok. Bı yerde elindekinden de olmamak için kenara çekilebilir di ama telegram pes etti
    Şirket kasada duran para geyiği ile o kadar müsait ki. Telegramcilara . Hiç girmedim oyle guruplara ne olur ne diyorlar bilemiyorum

2. Telegram muhabbetine dalanlarin zararına satacağını sanmıyorum belki de önceki gün alanlar grup yöneticileriydi dün de verdiler üyelerin eline üyeler de zararına satmazsa tahta Moka döndü iyice diyebilirim ulan bir yüzünüz gulmedi şu rallide ...ytd ..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ülkemiz borsasının halı işte o kadar araştır okuma yap karar ver ama kazanama niye Sasa hektaş almadın onlardan almalısın boşver analizi falan !! Yazıklar olsun !!

4. Ogun tek karli cikan operasyonu duzenleyip telegrami yoneten 3-5 kisidir. Dediginiz gibi..
    Once yerlesir sonra alin der harekette satarlar..
    YTD.
     Alıntı Originally Posted by haldırhuldur Yazıyı Oku
    Telegram muhabbetine dalanlarin zararına satacağını sanmıyorum belki de önceki gün alanlar grup yöneticileriydi dün de verdiler üyelerin eline üyeler de zararına satmazsa tahta Moka döndü iyice diyebilirim ulan bir yüzünüz gulmedi şu rallide ...ytd ..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Ogun tek karli cikan operasyonu duzenleyip telegrami yoneten 3-5 kisidir. Dediginiz gibi..
    Once yerlesir sonra alin der harekette satarlar..
    YTD.

ez cümle bu tahta oyle 30- 40 mılyon tl ıle hareket edemez . 700-800 ve en az da 100-150 mılyon hıssen olmaıs lazım

6. 10Milyon Lotla bu tahta fiyatini etkileyemezsin ama 10Milyon lotla pesinede Sürü takarsan bu tip operasyonlarda 3-5 kademe ekmek yersin.
    Bu Cakallarin derdide bu oluyor zaten.
     Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    ez cümle bu tahta oyle 30- 40 mılyon tl ıle hareket edemez . 700-800 ve en az da 100-150 mılyon hıssen olmaıs lazım

7. şu an tahta kendine geldi .
    beklentıler bellı
    1- silopi halka arzı (sözlşeme var ama çopk çok zor ihtimal siyası nednelerle ciner holdıng kaynaklı )
    2- büyük bir varlık alımı
    3- subat mart gıbı ıse kar dagıtımı temettu ne kadar ( tahmınım 50 krş )
    4 - hakan yılmazın holdıngın basına gecmesı ( turgut eskı adamn asırı defansıf )

8. Piyasa nın hergün yukarı gideceğine alışan yeni nesil taze borsacılar türedi.Yanlış bilgimidir bilmiyorum,haber sitelerinde ortalama hergün 50 bin yeni hesap açıldığı yazılıyor.Onların aldıkları kağıtlar tavan olmadan mutlu olmuyorlar.Turgut abi ile yollarımız bir daha ne zaman kesişir Allah bilir..Benim trade modelim beklentiyi takip et,gerçekleşince veya gerçekleşmeden kar realize et şeklindedir.O yüzden bölinmeden önceki kapanışta malı teslim ettik.Elbette bu fiyatları hak etmiyor.Ancak buda yeni birşey değil.Son 7 yıldır böyle.
    Kısmet artık,12 aylık bilançolardan önce tekrar değerlendireceğiz.

Sayfa 315/425 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •