Sayfa 316/802 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Rica ederim arkadaşlar. Bilgi paylaşıldıkça güzelleşiyor.

Son olarak bir de haftalık grafiği koyup bitireyim

Dikkat edilirse ister düşüş trendinde (Mavi kanal) ister yükseliş trendinde ( mor kanal) Kanal alt bandına değdiğinde eninde sonunda kanal üst bandına gidiyor. Burada önemli bir kriz var itirazı geliyor. 2018 ağutosundaki dolar krizinde her yerde korku vardı. ( Mor kanalın en altı). Orada da alt kanala değip yükseliş kanalına geçirdiler. Hem kanallardaki yeşil oklara hem alttaki indikatördeki yeşil oklara dikkat.
    Bu çıkışın tepki olduğunu bilemeyeceğimiz gibi gerçek çıkış olduğunu da söyleyemeyiz.Kırmızı yatay aşağı kırılırsa tekrar alt kanala değdirirler belki( O zaman da tatından yenmez).İşte burada temel ve şirketin durumu ortaya çıkıyor. 3 vardiye çalıştığı sürece ve ürettiği ortada olduğuna göre tekrar aşağı zor (olmaz değil tabii olabilir)

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

2. Burada önemli konu yabancı yada bıyıklı yabancının 1 milyon lotunu döktüler. Saolsun kim ise Gedik ve ziraat baya sattı şeker aldıklarını sattı. İş ve vakıfda birikti mallar. İnşallah misliyle kazanırlar. Biraz da yeni yatırımcı girişi olsa alıp başını gidecek. Şu an için gelen yok gibi ordan oraya çeviriyorlar. Azcık yükselsin hemen satıp alttan almaya çalışıyor çakal oyuncu çok. Şöyle sağlam 1 tavan yapsa kimse vermez bir daha. Beklentiler devam. Ama dediğim gibi 1-2 sağlam yatırımcının gelmesi lazım. Çift hanelerde her türlü yabancının eline verilir bu mallar. YTD. Bol kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    3. Sondaj gemimizi aldık sanırım yakında alırız ihaleyi 😀 güzel 1-2 habere ön saflarda yerimizi alırız inşallah. Paylaşım için teşekkürler
    Sayın gameover46@

3. sondaj gemimizi aldık sanırım demişsiniz ,konuyu biraz açabilir misiniz şirketin gemilerimi vardı alacağı ihale ne , gerçekten merak ettim ,teşekkür ederim

4.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın gameover46@

3. sondaj gemimizi aldık sanırım demişsiniz ,konuyu biraz açabilir misiniz şirketin gemilerimi vardı alacağı ihale ne , gerçekten merak ettim ,teşekkür ederim
    Petrol ve doğalgaz araması için ülke olarak satın aldık. Türk petrolleri AŞ ihale açıyor daha önceden ihale kazandı Acsel. Muhtemelen yeni sondaj gemisi için de ihaleye girecektir. Kap haberlerine bakabilirsin bir öncekini Acsel kazanmıştı.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783546
    Son düzenleme : gameover46; 18-04-2020 saat: 18:39.

5.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Petrol ve doğalgaz araması için ülke olarak satın aldık. Türk petrolleri AŞ ihale açıyor daha önceden ihale kazandı Acsel. Muhtemelen yeni sondaj gemisi için de ihaleye girecektir. Kap haberlerine bakabilirsin bir öncekini Acsel kazanmıştı.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783546

Ne yalan söyliyeyim heyecanlandım gemi acselindir diye düşündüm bir an ama genede bizim sayılır Türkiye hepimizindir Türkiyenin varlığı her şirketin elbette üzerindedir ,teşekkür ederim

6. Arkadaş bu neyin baskısıdır bu kadar yahu!

Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Arkadaş bu neyin baskısıdır bu kadar yahu!
    5 92 ye

1000 lot bir yazdım
    798 lot bir

almak için hiç düşünmedi

ytd

endekse satış gelirse hiç bir kağıt duramaz.
    106 endeksler konuşuluyor 106 olması için bir kez daha 94 lere çelilip gider diye düşünüyorum

ytd

Sayfa 316/802 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •