Sayfa 316/342 İlkİlk ... 216266306314315316317318326 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. 305 fiyatindayken bir onceki mesajda paylasmis oldugum 11.54$ seviyesi (Guncel kurla 325.30)bir kez daha test edilmiş oldu.Gunun en yüksek degeri 325.50..Keşke üzerinde kapatabilseydik ama buna da şükür diyelim..

Pazartesi 313 seviyesi destek olarak takip edilebilir.Haftayi en azından düşen trendimizin üzerinde kapattık uzun bir aradan sonra..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün ki kaplara bakınca sanırım elde güçlü bir Kap haberi yok. Ama gönderme ihtiyacı hissettiler belli ki.
    Bakalım, bilançoda performansı da göreceğiz.
    Bugun yatirimci iliskileriyle görüşmemde bu yeni iş bilgilendirme durumunu özellikle vurguladim.

Yıl sonu cirosunu bu zamana kadar paylaşılan kaplarla pek yakanilamayacagi izlenimi edindiğimi belirttim.

Kendisi de biz halka arzdan önce aldığımız işler de var onlarida düşünerek bir hedef belirliyoruz dedi.Her işi de bilgilendirme zorunlulugumuz yok dedi.Yatirimci şeffaflık istediği için önceden 3.5 milyon doların altına paylasmazken şimdi 1 milyon dolarlari da paylasmaya basladik dedi ve üzerine bir geçmişten bir simdiden 2 kap atmislar

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Tüm Dünya günes enerjisine yatirim yapiyorken, maydanoza yatırım yapmak ancak spekülatif amaçli olabilir.
    Ülke yatırımcısını doğru yönlendirmek lazım.
    Endekste zayıflama olabilir lakin şu elektrik üreten malzemeleri v.b. şeyleri satıp kuranlar bundan sonra söz sahibi olacak.
    Bilançosunu erken gönderen firma en güvenilir firma olur her zaman için. Bu yüzden koç grubu firmaları gözdedir.
    Benim gözdem tabi ki cwene.lakin bilançoda öngörülemeyen unsurlar göz önüne alınırsa zamanla bunu düzene oturtması beklenir.
    Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
    Tarık bey'den işler yolunda olduğu gözüküyor.
    Durmadan icat çıkartıyor bu cwene.
    Bunların hepsi cebimize yansıyacak sadece zaman.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4. Almanya, Türkiye'de yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği için 220 milyon avro sağlayacak.

Fonlar, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında enerji sektörünün karbondan arındırılmasını teşvik etmek için kullanılacak.

Yenilikçi projelere yatırım maliyeti desteği verilecek.

Federal hükümet, zorlu ekonomik duruma rağmen kredilerin uygulanabilmesi için %100 garanti veriyor.

Duyuru, Almanya Ekonomi Bakanı Robert Habeck'in bu hafta Almanya-Türk Enerji Forumu nedeniyle Ankara'ya yaptığı ziyaret sırasında yapıldı.

Amaç, her iki ülkede de karbondan arındırmayı ilerletmek, enerji sektöründe karşılıklı deneyim alışverişini ve ekonomik işbirliğini teşvik etmek ve ortak projeler geliştirmektir.

5. https://www.dunya.com/sirketler/yeni...-haberi-709136

Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

6. https://www.cumhuriyet.com.tr/bilim-...-yapti-2134692

Bizim ülke daha yolun başında

7. https://www.bloomberg.com/news/artic...uverify%20wall

Sayfa 316/342 İlkİlk ... 216266306314315316317318326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •