Sayfa 316/1003 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bu gün benim coinlerden biri %50 yaptı.. satıp diğer koyunlara dağıttım..nazarın değer ama yine de söyledim..
    Abi senin yeğen habire ağlıyor yok 17 gömlek ütüledim bulaşık çamaşır vs diye. Bak buna kız bulmazsak dama çıkar elaleme bizi rezil eder. Sırayla ismimizi sayar ilk sen katırcı Bedri, Mert diye devam eder. Ben rahatım polis beni bulup götüremez oraya, engelliyim. İkinizi kesin götürür intihardan vazcaydırmak için.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi senin yeğen habire ağlıyor yok 17 gömlek ütüledim bulaşık çamaşır vs diye. Bak buna kız bulmazsak dama çıkar elaleme bizi rezil eder. Sırayla ismimizi sayar ilk sen katırcı Bedri, Mert diye devam eder. Ben rahatım polis beni bulup götüremez oraya, engelliyim. İkinizi kesin götürür intihardan vazcaydırmak için.
    Ev işlerini iyi öğrendiyse evlendirmek zor olur..Evlilik için şort pozisyon açmış işi zor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 51 kişi okumaktadır. (13 üye ve 38 ziyaretçi)

mert45, Ayasofya 2005+, cennetyolu+, Denizdenizli61, guneyka, Göktürk, işçi74, katırcı_bedri+, maverick_nd, mimar74, Ozan Erol, SEL+, zonkar+

https://www.hisse.net/topluluk/showt...70#post6996370

Sayın katırcı_bedri

Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler

https://www.youtube.com/watch?v=6oFI...KralKaybederse
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Ev işlerini iyi öğrendiyse evlendirmek zor olur..Evlilik için şort pozisyon açmış işi zor..
    Her göynek ütülediğinde ağlar sızlar bu. Ben her gün dua ediyorum çıtak için.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Her göynek ütülediğinde ağlar sızlar bu. Ben her gün dua ediyorum çıtak için.
    Tam olarak yaşı kaç Çıtak dayının?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sayın katırcı_bedri

Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler
    İyi geceler sana da..(Arkm %50 sabah 9 da..)

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Tam olarak yaşı kaç Çıtak dayının?..
    50 den az küçük. Boy 1,5

8. MHP’li İsmail Özdemir: Terörsüz Türkiye hedefimizde duruşumuz net
    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CHP'nin terörsüz Türkiye konusundaki tutumunu netleştirmediği sürece, bu meselede herhangi bir temaslarının olmayacağını açıkladı.

Terörsüz Türkiye hedefimizde MHP ve Cumhur İttifakı’nın duruşu gayet açık, temiz ve nettir.

Program içinde geçen konuyla alakalı sorduğumuz soruya CHP’li parti meclisi üyesinin, partisi adına tutarlı bir cevap verememesi, kendisinden önceki CHP’li tüm yetkilileri de tasdikleyen bir tutum olmuştur. CHP içi boş kavramlar ve tutarsız cümlelerle kamuoyunu oyalamayı hedeflemektedir.

Bu sebeple, Milliyetçi Hareket Partisi olarak CHP’nin, Terörsüz Türkiye hedefiyle ilgili duruş ve görüşünü netleştirmeden, bağımsız kürdistan konusunda tavrını net olarak ortaya koymadan, kendileriyle bu meseleyle alakalı herhangi bir temasımızın olmayacağını, Sayın Genel Başkanımızın iradelerinin de bu yönde olduğunu belirterek saygıdeğer kamuoyu ile paylaşıyoruz."

Chp işin içine sokulmaya çalışılıyor.

Sayfa 316/1003 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •