Sayfa 317/385 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    hep içerden haber alıyorlar ve anlık hisseler ile oynayarak millete mal kakalıyorlar bakın yine aynı olay ortada hol yok yumutra yok bir anda açığa mal satıyorlar bu nasıl bir şirket ve yönetim kendileri var bu işin içinde olan herkes kodese gitmeli her yere şikayet ediyorum edeceğim daha bunların ağzından birde ALLAH kuran kitap Kelimesi duyarsanız sakın inanmayın bunlarda fetocu ve adnan oktar mürütleri gibi insaları din ile kandırmak için ellerinden geleni yaparlar
    her ota boka suçu fetöye atma muhabbetinden sonra sıra şimdi adnan oktar müritlerine mi geldi. suçlu belli o.ç.nun teki. dolar çıkar fetö, borsa düşer adnan oktar. bırakalım artık şu söylemleri ve doğru kişiyi bulmaya çalışalım. gerçi doğru kişiyi az bir araştırmayla bulabiliriz de ülke de adalet yok. adalet olmadıkça suçluyu bulsan ne olur. şuan bir dünya hissede spekülasyon yapılıyor. spk ya şikayet ediyorsun. tık yok. anca gitsin grafik falan paylaşan küçük yatırımcıya ceza kessin. anlaşmalı bir kaç şirkete ufak cezalar kessin. asıl suçlular akguv hissesinde olduğu gibi fink atsın. ama şu bir gerçek ki özellikle şu şirketten zararımı çıkarayım. bir daha böyle o.ç.larının şirketlerine yatırım yaparsam ne olayım. 2 masa 1 sandalye aç şirketi. hükümetle azcık içli dışlı oldumu düdükleyebildiğin kadar düdükle küçük yatırımcıyı. oh ne ala ne memleket
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2. 5,15 tl fiyattan şirketini pazarlayan karekteri ortada olan patron bu fiyatlardan genel kurul yapacak 10 ağostosta, ağzım balğam dolu bekliyorum, bu dönen dolabı yatırımcıya hangi yüzle izah edecek,

A kalite yüzsüz

3. Acaba ne tarafa kıracak ama hareket sert olacak gibi

Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin

4. mesela şimdi bi gidipte mal almaya kalksak malum şirket kafamıza kafamıza çakar lotlarları direk taban yeriz yine saçma bir şekilde.

5 küsür liralarda göstermelik geri alım yapan patron. fiyat düşünce durdu. çünkü amacı şirketi düşünmek değil. şuan geri alıma devam etse tahta yapıcısından almak zorunda kalacak. şirketi düşünse şimdi alır. kap'a bakarsanız daha ne kadarlık hisse alması gerektiği yazıyor. o parayı şirketin kasasından çıkacak. ama hissenin fiyatı yükselsin küçük yatırımcıya iteledikleri hisseleri toplasın. sonra fiyatı yükseltip daha düşük hisseyi daha yüksek fiyattan tahta yapıcısından alacak zaten. hem arkadaşın hissesi azalmayacak, hemde şirketteki parayı elden bölüşecek iki arkadaş.

neyse elbet birgün bunların hesabı sorulur. sayın ata şikayet ediyor. zamanı gelince bizde edeceğiz.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Maks. 2,87 ye kadar bir hamle mümkün gözüküyor...
    Kağıt önemli kv ao ların üzerine atmaya çalışıyor...Anlık 22 günlük ao 2,78, cari fiyat 2,79...
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

Alıntı Originally Posted by birdost21 Yazıyı Oku
    Maks. 2,87 ye kadar bir hamle mümkün gözüküyor...
    Kağıt önemli kv ao ların üzerine atmaya çalışıyor...Anlık 22 günlük ao 2,78, cari fiyat 2,79...
    2,84 görüldü...2,87 halen mümkün gibi...
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

7. Neden 2.87 bence 2.87 geçince hedef tekrar 3.30 olacaktır

Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin

2,76 - 78 den bir tepki gelip 2,83 üzerine atabilirse ardından 2,87 kapanışa kadar mümkün olabilir...

Sayfa 317/385 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •