.butun borsa sirketkeri ttk ya göre hareket eder zaten ..bizim şirketimiz 2/27/2 yi uygulamadigi sürece yani ortaklıktan çıkarma ve satma hakkı tebligindeki ortaklıktan atmayı uygulamadigi sürece kanun kapsamından yani sermaye piyasi kurulu kapsamından çıkamıyor .bunu defalarca burada paylaştılar cimer SPK şirketin takendisi belirtti bunu dilekçe sonuçlari paylaşıldı sayfalarca hicmi okumadınız arkadaş .lütfen .
önce sağlık mutluluk huzur sonra bol kazançlar
Kurtuluş bey fiyatı malesef belirli kanunlar var ve şirket belirtecek zaten herkes sanırım borsadaki son 5 yıllık fiyatın alınmasının bizim için garanti olacağı dusuncesinde.nitekim değerleme raporunda hile olacağı herkes tarafından sanırım düşünülüyor .20.12 garanti degerleme garanti bu kanunen ama son 5 yıllık alinirmi orasını bilmiyorum, .normalde borsa şirketi idi geçmiş fiyatlanmasi var .sayın cin Ali'nin de dediği gibi borsa şirketiydi bu yani son 5 yıllık ta alınması lazım bence
önce sağlık mutluluk huzur sonra bol kazançlar
adam kottan çıktı form maşallahı var yaw
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
adam kottan çıkmış son beş yıllıkla ancak ayşe teyzeyi kandırır,200tl yoksa bende beş yıllık tüm bilançoları incelerim
bunlara bu yolu kim ğösterdi acaba çok merak ediyom yaww
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Ttk değil arkadaş, hala halka açık ortaklık izocam, ama payları borsada işlem görmüyor!!
Spk mevzuatına halen tabiyiz yani..
Özel durumlar tebliği olarak II-15.2 ye tabiyiz. Burada 5. Maddede hangi oranlarda açıklama yapılacağı yazıyor.. 98 de zorunlu değil yani, ha bizi ortaklıktan çıkaracaksa tabiki açıklama gönderecek.
Yani yok ben çıkmıyorum deme şansımız yok maalesef..
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
Bizim durumumuzda fiyat belirleme yetkisi tamamen SPK ya verilmiş. Spk kanununun 24. Maddesinin 4. Fıkrasında açıkca yazıyor “payları borsada işlem görmeyen ortaklıklarda satım fiyatının hesaplanmasına ilişkin usul ve esaslar Kurul tarafından belirlenir”
Spk genelde tüm hesaplama yöntemleri içinde en yüksek değeri veren yöntemi şart koşuyor. Ama adamların eli kolu uzun, dikkat edip takipte kalmakta fayda var..
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
Yer İmleri