Bu topik okunması tehlikeli bir hal almaya başlamış ..
Bu topik okunması tehlikeli bir hal almaya başlamış ..
Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz
Evet, kendi iradesiyle karar veremeyenler için çok tehlikeli.
Ama zaten bu tip yatırımcıların borsada uzun süre var olması çok zor.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spear shall be shaken
shield shall be splintered
a sword-day
a red day
ere the sun rises!
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci: Pamukta fiyat artışı, iplikte durgunluk var - bloomberght.com
Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci, kuraklık nedeniyle pamuk fiyatlarında artış görüldüğünü, iplikte ise ciddi bir durgunluk yaşandığını söyledi. Keçeci, "İplik tarafında fabrikayı tatil etmeyi düşünenler var" ifadelerini kullandı. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, hem pamuk hem de iplikte ciddi sorunlar yaşandığını aktardı.
Bloomberg HT yayınına katılan Keçeci, "Hammadeyi ister içeriden ister dışarıdan alalım, kaynağında enerji var. Doğalgazın fiyatının 2,500-3 bin dolarlara çıktığı söyleniyor. Bu nedenle hammadde pahalı" diye konuştu.
Keçeci pamuk ve iplikle ilgili olarak, "İplikteki arkadaşlar, Avrupa'daki resesyondan dolayı iplik satın alan üretici kalmadığını söylüyor. Avrupa'da düşen siparişler ipliğe olan talebi de durdurdu. Siparişler düşünce de iplik almak isteyen kimse kalmadı. Fabrikalar durma noktasına geldi. İplik fabrikaları, işleri tatil etme fikri üstüne düşünmeye başladı." şeklinde konuştu.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/dsokecec...uk-var-2313529
burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D
Selam arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar geldim . ( yaklaşık 4 yıl ) Bu mndrs in aktur gyo ile adnan kılıçoğlu bornova trade pi arazisine gittim geçen akşam. yaklaşık 8 - 10 aylık iş kalmış.. Ordan gelir paylaşımlı değil kat karşılı anlaşılmıştı diye biliyorum.
Oda yaklasık 225 daire 13 ticari demek bu da yaklaşık 575 - 600 ml tL para getirir günümüz rakamlarıyla. Bunu nasıl kullanacagını bilmiyoruz şimdilik. ( https://trademarkpi.com )
Şimdiye kadar Haziran Agustos hedeflerim tuttu. Bakalım Eylül ve yıl sonu hedeflerim tutacak mı_?
Yer İmleri