Sayfa 317/898 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Martı otelde Antepli ağa dedikleri adam var, gözünüze çarparsa dikkat edin. Bir yerde malı önce kendi adamlarına sonra ky ya kilitler. Şayet Hasan meşe ve Zeynel Abidin de varsa iş daha büyür.
    Abıdın DINO derız ona suzme O C gudur
    yatırım tavsıyesı degıldır

Martı otelde Antepli ağa dedikleri adam var, gözünüze çarparsa dikkat edin. Bir yerde malı önce kendi adamlarına sonra ky ya kilitler. Şayet Hasan meşe ve Zeynel Abidin de varsa iş daha büyür.
    Martı otel kendılerının KY Ahı vardır o otelde
    eyvah eyvah eyvah
    yatırım tavsıyesı degıldır

3.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    Abıdın DINO derız ona suzme O C gudur

SASA nın patronu da Abidin Dinoyu aratmıyor diyebiliriz yani. Bugünkü rakamlarla biraz daha keyfi yerine gelmiştir eminim.

4. Flamanın sapı iyi girdi bugünde o değilde pandanın ekmeğine yağ sürdüler resmen

Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    SASA nın patronu da Abidin Dinoyu aratmıyor diyebiliriz yani. Bugünkü rakamlarla biraz daha keyfi yerine gelmiştir eminim.
    Sirketinin fiyatini 2 senede 100 kat, 4 senede 300 kat artirmis adama bunu demek de bir acayip.

Maalesef insanlar sirket secebilirken sirket patronlari hissedarlarini secemiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sirketinin fiyatini 2 senede 100 kat, 4 senede 300 kat artirmis adama bunu demek de bir acayip.

Maalesef insanlar sirket secebilirken sirket patronlari hissedarlarini secemiyor.
    Borsa tarhinde daha önce eşi görülmemiş, adi ve kasıtlı açıklaması ile hissenin bu seviyelere gelmesine çanak tutan adama mı diyorsun? Çıkarken müdahel etme, düşüşte yangına körükle müdahale et.. bu mu adamlık... Ben hiç masum olduğunu düşünmüyorum kusura bakma... Zaten onca zamandır bu adamı adam sanıp, bu kağıda ondan daha fazla güveniyormuşuz meğerse...

Hissedar seçimi konsunda da, yatırımcısına verdiği bu zarar ile, bundan sonraki müstakbel hissedarlarını gayet iyi seçtiğini düşünüyorum. Ben 2 denedir bu kağıttayım. Herkese karşı da resmen canla başla sürekli savudum SASA'yı. Ama ciddi yatırımcının bu kağıtla işi olmaz artık.

Kağıdın kendi dinamikleri ile düşmesi, çıkması başka bişey... Şirket patronunun maniplasyon yaparak fiyata müdahil olması başka bişey... Bunun savunulacak bi tarafı yok. Bunun adı benim nazarımda resmen "Abidin DİNO"culuk.

İnşallah insanlara verdiği zararı fazlasıyla kendisi de bir şekilde öder.

7. arkadaşlar kendimi akşam yemeğinde 3 tabak kurufasulye yiyip bütün gece gazdan gebermek üzereymiş gibi hissediyorum
    Son düzenleme : Nikopoll; 07-12-2022 saat: 20:47.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,188
    senin bildiğin borsayı sevsinler!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 317/898 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •