Sayfa 317/993 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Acilen 'fişi' çekmem lazım, altın mı 'alsaz', Ereğli temettücü amca moduna mı geçsek derken...

Altın yamuldu, Ereğli önce bi şey oldu, sonra başka şey....Arafta kaldım.

Bloombergte gündüz Güzem Ablayla, gece Aslı Ablayla kardeş olduk, hanımdan çok görüyom ikisini de...

Hiç bulaşmam dediğim VİOP ta bile işlem yaptım.

Napsaz bilemedim, spor salonuna yazılacaktık şu ciks olanlarından...taytlı ablalar eşliğinde indirip kaldıracaktık, buhar banyosu, havuz neyim...

Haftada iki gün bizimkilerin gittiği bara takılacaktık, geyik ve gırla nostalji eşliğinde, memleketi kurtaracaktık...

Eskiden...2000 ler filan, NTV nin borsa teleteksine bakmaktan, geceleyin teleteks görmeye başlamıştım...şimdi de grafik neyim görmeye başladım.

Fişi çekmem lazım, herkes finansal özgürlük peşinde...ben özgürüm arkadaş, yampala yatarak çalışmadan yaşayabiliyorum, bunca yıldan sonra...

Kayınço çok fena araba alıp satıyor...gerçi bu aralar gazozmuş da..gidip ona mı takılsam, en azından hareket neyim olur, belki biz de bir iki alır satarız, olmadı götür getir, yancı takıl...

Bu ne yaw....ABD de istihdam 300 bin kişi artmışmış, 100 bp puan arttırabilirmiş FED...esteklerin kösteklere oranı...APS düşmüşmüş, makas kapanmışmış....aluminyumuna da, ham MDF sine de, çelik üretim maliyetine de...

Bir cinnet her şeyi halleder. (bknz Dondurmam Gaymak)

Astala Vista forum...
    Dayı tam benim batmadan önceki hallerime benziyon bence kayınçoya takıl pazarlıkta arayı bulursun denüşük denüşük arabalar denersin kayınço işi benim kafaya yattı ekranı kapat adios

Vob yapma dayu

2. Şimdi gençler bilmez. Kanka, geniş ucu bucağı olmayan manzara sessizlik derler. Sonra eve taşınır akşam saatlerinde her istediğini bulamazsın çünkü kapalı. Pazarı unut en kötü ürünler sana gelir çünkü çoğu fakir orada oturan çaresiz batık vs iyi sebze meyve gelmez. O günleri unutmuşum. Valla herkes yedek ekmek alırdı. Ekmek te bir sıkıntı olursa yiyecek bisküvi bulamazdin. Şimdi aynı yer 20 sene sonra cafeler restoranlar muzikholler ama oraya gitmek yine uzak. Evden memlekete giderken 20 km 30 dk 80 km 45 dk. 20km zoruma gidiyor.

3. Biri yazmış Avrupa batma pahasına Rusya'ya ambargo koyarken g..ötü donarken. Bunu gel sen Rusya ile kucak kucağa laylaylom yap diye değil

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Acilen 'fişi' çekmem lazım, altın mı 'alsaz', Ereğli temettücü amca moduna mı geçsek derken...

Altın yamuldu, Ereğli önce bi şey oldu, sonra başka şey....Arafta kaldım.

Bloombergte gündüz Güzem Ablayla, gece Aslı Ablayla kardeş olduk, hanımdan çok görüyom ikisini de...

Hiç bulaşmam dediğim VİOP ta bile işlem yaptım.

Napsaz bilemedim, spor salonuna yazılacaktık şu ciks olanlarından...taytlı ablalar eşliğinde indirip kaldıracaktık, buhar banyosu, havuz neyim...

Haftada iki gün bizimkilerin gittiği bara takılacaktık, geyik ve gırla nostalji eşliğinde, memleketi kurtaracaktık...

Eskiden...2000 ler filan, NTV nin borsa teleteksine bakmaktan, geceleyin teleteks görmeye başlamıştım...şimdi de grafik neyim görmeye başladım.

Fişi çekmem lazım, herkes finansal özgürlük peşinde...ben özgürüm arkadaş, yampala yatarak çalışmadan yaşayabiliyorum, bunca yıldan sonra...

Kayınço çok fena araba alıp satıyor...gerçi bu aralar gazozmuş da..gidip ona mı takılsam, en azından hareket neyim olur, belki biz de bir iki alır satarız, olmadı götür getir, yancı takıl...

Bu ne yaw....ABD de istihdam 300 bin kişi artmışmış, 100 bp puan arttırabilirmiş FED...esteklerin kösteklere oranı...APS düşmüşmüş, makas kapanmışmış....aluminyumuna da, ham MDF sine de, çelik üretim maliyetine de...

Bir cinnet her şeyi halleder. (bknz Dondurmam Gaymak)

Astala Vista forum...
    hislere tercüman olmuş. yanlız değilsin sn achiles

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    hislere tercüman olmuş. yanlız değilsin sn achiles
    Hepimiz Achilesyiz

Hayır. Achiles benim.

7. Belli bir yaştan sonra kaldırabilmek için bol bol indir kaldır aktivitesi yapmak gerekiyormuş diyorlar

Kan dolaşımı, damar esnekliği falan filan

ytd

Sayfa 317/993 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •