Acilen 'fişi' çekmem lazım, altın mı 'alsaz', Ereğli temettücü amca moduna mı geçsek derken...
Altın yamuldu, Ereğli önce bi şey oldu, sonra başka şey....Arafta kaldım.
Bloombergte gündüz Güzem Ablayla, gece Aslı Ablayla kardeş olduk, hanımdan çok görüyom ikisini de...
Hiç bulaşmam dediğim VİOP ta bile işlem yaptım.
Napsaz bilemedim, spor salonuna yazılacaktık şu ciks olanlarından...taytlı ablalar eşliğinde indirip kaldıracaktık, buhar banyosu, havuz neyim...
Haftada iki gün bizimkilerin gittiği bara takılacaktık, geyik ve gırla nostalji eşliğinde, memleketi kurtaracaktık...
Eskiden...2000 ler filan, NTV nin borsa teleteksine bakmaktan, geceleyin teleteks görmeye başlamıştım...şimdi de grafik neyim görmeye başladım.
Fişi çekmem lazım, herkes finansal özgürlük peşinde...ben özgürüm arkadaş, yampala yatarak çalışmadan yaşayabiliyorum, bunca yıldan sonra...
Kayınço çok fena araba alıp satıyor...gerçi bu aralar gazozmuş da..gidip ona mı takılsam, en azından hareket neyim olur, belki biz de bir iki alır satarız, olmadı götür getir, yancı takıl...
Bu ne yaw....ABD de istihdam 300 bin kişi artmışmış, 100 bp puan arttırabilirmiş FED...esteklerin kösteklere oranı...APS düşmüşmüş, makas kapanmışmış....aluminyumuna da, ham MDF sine de, çelik üretim maliyetine de...
Bir cinnet her şeyi halleder.

(bknz Dondurmam Gaymak)
Astala Vista forum...
Yer İmleri