Sayfa 317/649 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Günaydın ; evet uyumuşum birazdan çalışmya devam..
    Pozitif; ben yatırımcıyım.Bilader siz samimiyetle yazıyorum problemli bir karaktersiniz.Son kez yazıyorum ve bir daha bana hitap ederek yazmayın.
    Ben 3 yıllık hisse sahibiyim.Elbetteki hisse adına olumlu gördügüm haberleri kaynak belirterek aklı başında bir insan olarak paylaşacağım ; sonuçta hissedarım.
    Senin gibi elimde hisse olmayipta buraya gelip her saat olumsuzluk paylaşacak kadar aklımı kaybettmedimTEKRAR YAZAYIM // HİSSE SAHİBİYİM YATIRIMCIYIM.Hisseyi trade edenleri tebtik ediyorum// senin gibi hisseyi 13 ten satanları ayakta alkişlayarak tebrik ediyorum.Ama elinde hisse olmayıp tekrar buraya her gün ama istisnasız her gün OLUMSUZ haber paylaşan sen gibi kişiliklere de yaptığinız ayiptir-günahtır-yakışmıyor dedim.Şu saatten sonra sanırım emeklisiniz siz ve size cevap vermekten ben utanır oldum.Nasıl bir bakış açiniz var gerçekten anlatmaktan-anlamamanızdan yoruldum.YTD

Tabanlik tavanlik bir durumu yok. Ayni tas ayni hamam iste. Tahsislisi var, NATO, F-16 vs. Herifler neyi nasil manipule ederse.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    18-Aralik-2022
    17 Ocak'ta cikacak bir karar yok. Yine manipule ediyorlar haberlerle.
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    666 bey, nereden biliyorsun?Ali kıran başkesen misin?Biraz kendini tanitsan iyi olur?Ne dersin?YTD
    Her konuda bu denli iddaalısınız bunu görüyorum-uz.
    666, benim insanları değil yanıltmak ,arabası olmayan bir insanım...Ben senin 1 tek öngörüne karşı çıktım daima.Hangi haber çıkarsa çıksın ; kaynak belirtmeme rağmen hep muhalefet oldun.
    Vakti gelecek kapak yapacagim dedim.

Bilmeyenin bilmediginde israr ettigi yerde, bildiginde israr edince "cok bilmis" yaftasi vurmaya kalkana da cevap.

Benim yazdigim prosedurler anayasa mahkemesinden direk alinti, ongoru degil, defalarca soyledim. Yine boyle bir terbiyesizlik yapildi.

Tahsislisi de var yakinda. Onun fiyatini yuksek tutmak icin kisa surede karar cikacak diye bir manipulasyon yaparlar mi bilinmez. Kagit ayni berbat, yatirimcisi olmayan, spekulatif, itin kopugun usustugu Galip kagidi.

Kisa surede karar cikar mi? Okuyucuya kalmis.

Bu durusma bittikten sonra SCOTUS heyeti kendi aralarinda tartisip karar vermeye calisacak. Hepsi hemfikirse karar cabuk cikar Ama hepsi hemfikir olmayacak. Cunku bu dava Trump'a/GOP'a kadar uzuyor. Demokratlar aleyhimize, Sahinler lehimize karar cikmasina calisacak. Ayri bu dava hukuk sistemleri icin bir emsal davasi oldugu icin, ilk defa bir yabanci devlet kurumunun yargilanacagi icin oldukca onemli. Yani detayli incelemek zorundalar. Haziran'a cikmazsa araya 4 ay tatilleri girecegi icin Ekim'e kalacak. Turkiye'deki secimleri de gozonune alararak Ekim'e birakilacaktir muhtemelen (bence).

@ozannn, dostum, kendlni yorma boşuna, yazan yazsın, bloklarsandan yazdıklarını görmezsin, biliyorsun ki kimseyi değiştiremezsin, @pozitif, negatif yazmaya devam etsin, ky yı hisseden uzaklaştırması iyi aslında!
    gelelim dava sonucuna, gene bir belirsizlik oluştu, 3 gün, 1 ay, 6 ay sonrada karar çıkabilir, ya Halkbnk itirazı kabul görecek dava düşecek, yada Halkbnk itirazı rededilip ceza yargılaması başlayacak, belirsizliğe devam! aslında en kötü sonuç bile bazen belirsizlikten daha iyidir!

Günaydın ; evet uyumuşum birazdan çalışmya devam..
    Pozitif; ben yatırımcıyım.Bilader siz samimiyetle yazıyorum problemli bir karaktersiniz.Son kez yazıyorum ve bir daha bana hitap ederek yazmayın.
    Ben 3 yıllık hisse sahibiyim.Elbetteki hisse adına olumlu gördügüm haberleri kaynak belirterek aklı başında bir insan olarak paylaşacağım ; sonuçta hissedarım.
    Senin gibi elimde hisse olmayipta buraya gelip her saat olumsuzluk paylaşacak kadar aklımı kaybettmedimTEKRAR YAZAYIM // HİSSE SAHİBİYİM YATIRIMCIYIM.Hisseyi trade edenleri tebtik ediyorum// senin gibi hisseyi 13 ten satanları ayakta alkişlayarak tebrik ediyorum.Ama elinde hisse olmayıp tekrar buraya her gün ama istisnasız her gün OLUMSUZ haber paylaşan sen gibi kişiliklere de yaptığinız ayiptir-günahtır-yakışmıyor dedim.Şu saatten sonra sanırım emeklisiniz siz ve size cevap vermekten ben utanır oldum.Nasıl bir bakış açiniz var gerçekten anlatmaktan-anlamamanızdan yoruldum.YTD
    haber paylaş tabi de dün 17 ocak günü ile ilgili neden bir haber paylaşımı yapmadınız?
    hisse için o günü çok önem atfetmiştiniz oysa karar çıksaydı boy boy site site aynı haberi paylaşırdınız değil mi?
    ne oldu öngörülerinizin tutmayışının görülmesinden mi korktunuz?
    hisse elinizde olduğundan kötülemekten mi korktunuz?
    anlayışınıza göre hisse elinizdeyse hissenin aleyhine paylaşım yapılmamalı ilkesine göre mi davrandınız?

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vakti gelecek kapak yapacagim dedim.

Bilmeyenin bilmediginde israr ettigi yerde, bildiginde israr edince "cok bilmis" yaftasi vurmaya kalkana da cevap.

Benim yazdigim prosedurler anayasa mahkemesinden direk alinti, ongoru degil, defalarca soyledim. Yine boyle bir terbiyesizlik yapildi.
    benim şaşırdığım nokta dün 17 ocağa önem atfeden kendisi sanki sona gelindi kesin karar çıkacak algısı yapıp şu kadar iş günü kaldı diyen kendisi bir tane haber paylaşımı yapmadı tersi olsaydı boy boy haber paylaşımı yapardı

Sayfa 317/649 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •