Sayfa 317/569 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 4550 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Trump in dunku aciklamasi "Muzakere ve basarinin altin kurallari: Altini olan kurallari koyar.
    Adam elon musk tan manupulasyon ile ilgili çok sey öğrenmis.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kim kimi denk getirirse.
    Sistem buna evrildi.
    Hep uyanik olmali ve kollamali.
    Zira zaman kotu
    Dün Adana'da 1 çiftçi soğan tarlasını, 1 çiftçi ıspanak tarlasını ve diğer çiftçinin de marol tarlasını sürdüğünü gördüm.

Korkunç maliyetlerle üretilen bu ürünler, toplanıp hale götürüldüğünde işçilik ve nakliye maliyetini çıkarmıyor.

Ben geçtiğimiz yıl parasız toplayın dediğim limonu tüccara toplatamadım, aynı limon ise migros'ta 38.20 TL den satıldığını gördüm.

Tarım sektörü uzun süredir bu halde.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Gram hızlı yükseliyor, geçen hafta ve bugün. 4600 lira 3-5 ayın tepe değeri olabilir. Basit mantık, bir ürün satılacaksa fiyatı son günlerde hızla yukarı çekilir.
    3.000 DEN BERİ HA BU HAFTA HA GELECEK HAFTA SATACAKLAR DİYE DİYE BURAYA GELDİ TRUMPIN SÖYLEMLERİ SÜRDÜKÇE ALTIN GİDER
    TRUMP SUSARSA ALTIN SAKİNLER
    TRUMP ÇARK EDERSE VEYA ANLAŞIRSA ALTIN düşer
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    3.000 DEN BERİ HA BU HAFTA HA GELECEK HAFTA SATACAKLAR DİYE DİYE BURAYA GELDİ TRUMPIN SÖYLEMLERİ SÜRDÜKÇE ALTIN GİDER
    TRUMP SUSARSA ALTIN SAKİNLER
    TRUMP ÇARK EDERSE VEYA ANLAŞIRSA ALTIN düşer
    Ayhan başkan, hisse netin kurucu ortaklarından birisin, elbette senin fikirlerin önemli olacak. Ancak altın göz göre göre para kazandırmaz, pandemi arac işi gibi düşün, paran var 100-150 bin fazla vererek arac alınıyordu. Piyasa bir üründen çıkmak isterse onu hızla yukarı sürer. Şuan sürülen şey altın, yarın başka bir şey olabilir. Ama çin trump iran dersen evet haklısın. 4600 liradan satmayı engelleyecek daha büyük konular gelecektir. Bu ürün toplanmış dağıtım günü gelmiş catmış, dikkat etmek gerekir.

5. tofas için elinde tuzlukla koşacak adaylar aranıyor...

yandasların aldıgı hisseler birilerine yıkılmak zorunda...

150 liradan 180-190 iyi para...adamlar bosunamı aldı senin benim haberim yokken hisseyi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bi kaset hikayesidir gidiyor. Nedir bu kaset olayı bilen var mi

7. Herkese günaydın. Hayırlı bereketli kazançlarla dolu bir hafta olsun inşallah
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bi kaset hikayesidir gidiyor. Nedir bu kaset olayı bilen var mi
    Civciv in kaseti çıkmış içeriğini bilmiyoruz palaylan çekilmiş diyorlar

Sayfa 317/569 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •