Sayfa 318/774 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    o zaman tarih kitaplarını bir karıştırın lütfen içerdeki kadar yabancı kitaplarıda ..TÜRKİYE CUMHURİYETİ kurulma aşamsında iken içerde ve dışarıda ne görüşmeler yapıldıgını..
    aziz nesine hep kızardım fakat şimdi hak veriyorum,,bazen insanlar öldükten sonra kıymeti anlaşılırmış,,
    aslında biz hayır diyerek sn.erdoganı ve akp de demokresi içinde kalmasını saglıyoruz..
    akp oy vermiş biri olarak.
    demekki yazdığın her şeyin bir mantığı olması lazımmış kafadan atmalar cinnet seviyesinde imalar yapmakla slogan atmakla olmuyor
    biri çıkıp mantıklı soru sorunca apışıp kalırsın böyle
    ne yazdığının farkına vardığın zaman seninle konuşabiliriz ama şimdi değil
    açıkla dedim ya
    kurtuluş savaşındaki %40 %60 ı nasıl ölçtün

2.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    demekki yazdığın her şeyin bir mantığı olması lazımmış kafadan atmalar cinnet seviyesinde imalar yapmakla slogan atmakla olmuyor
    biri çıkıp mantıklı soru sorunca apışıp kalırsın böyle
    ne yazdığının farkına vardığın zaman seninle konuşabiliriz ama şimdi değil
    açıkla dedim ya
    kurtuluş savaşındaki %40 %60 ı nasıl ölçtün
    çok güzel bir konuya deginmisiniz soru sorunca degil sorgulamayı önce idrak ediniz ..
    mantık dan bahsetmisiniz ,,,bunuda bir düşünün ,,tıpkı avatarınız gibi,,
    hep hazıra konmayın biraz okuyun ben tarihi çok severim yaş 60 olmuş ve hala zaman buldukça okumaya ve ögrenmeye çalışırım..sizlere kolay gelsin..aslında birde 16 nisandan sonra bir topik açıp ne dedikte ne olmadı diye..
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hayır demene kimse bir şey demez bu doğal herkes farklı düşündüğü için referandum var biz burda bu nedenle tarışıyoruz
    ancak
    bir önceki mesajındaki yaptığın ima tam bir cinnet haline işaret ediyor
    kurtuluş savaşında %40, %60 oranlarını nasıl ölçtün
    yazık çok yazık
    basit bir anayasa değişikliği nedeniyle hangi değerlere sığınıyorsun
    Ya gardass
    Sen bi referanduma hayır yazan tisortle gezsene taksimde !!!
    Sonra gel burda konuşalım.
    Tabi gelebilirsen..

Nerde yaşadığını zannediyosun

İsviçre mi.??

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    bu akşam mübarek regaip kandili,yaklaşan ramazan ayının müjdecisi üç ayların başlangıcı, hepimiz aynı al bayrağın altında tc vatandaşıyız askerlik yaptık vergi veriyoruz bu vatanı seviyoruz,

bu akşam hiç olmazsa kırıcı olmayalım kalplerimiz huzurlu olsun daha güçlü daha müreffeh bir türkiye için dua edelim çalışalım çocuklarımıza daha güzel bir türkiye bırakalım
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

5.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bu akşam mübarek regaip kandili,yaklaşan ramazan ayının müjdecisi üç ayların başlangıcı, hepimiz aynı al bayrağın altında tc vatandaşıyız askerlik yaptık vergi veriyoruz bu vatanı seviyoruz,

bu akşam hiç olmazsa kırıcı olmayalım kalplerimiz huzurlu olsun daha güçlü daha müreffeh bir türkiye için dua edelim çalışalım çocuklarımıza daha güzel bir türkiye bırakalım
    çok haklısın kardeş..
    iki oglum var küçük olanı 3 üniversite bitirdi istese bedelli yapabilirdi fakat istemedi ve şimdi vatani görevini yapıyor bundan bende diger askerlerimiz gibi gurur duyuyorum hayırlsıyla 17 nisan da bitirip gelecek..
    tüm müslümanlıgın regaıp kandilini kutlarım ülkeme ve vatanıma huzur getirmesi dilegiyle ..iyi kandiller büyüklerinizi arayıp kutlamayı unutmayın..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. Kandilimiz hayırlara vesile olsun...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Maşallah mangalda kül kalmamış... Ortadoğuda dahi Terör bitmiş ki Fırat Kalkanı harekatıda sonaermiş.,,

Ha birde ; Koministler gibi parti devleti suçlaması olmuş;
    Bakalım ne cavaplar duyacağız:

"...“BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TÜRKİYE’YE PARTİ DEVLETİNİ GETİRMEK İSTİYOR”

Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben size işin özetini sayayım. Bu anayasa değişikliği Türkiye’ye parti devletini getirmek istiyor. Ne demek parti devleti? Eski Rusya’yı düşünün, Romanya’yı, Bulgaristan’ı düşünün, ne vardı komünist yönetim vardı. Cumhurbaşkanı komünist partinin üyesiydi. Bakanlar komünist partisi üyesiydi, herkes, valisi, kaymakamı herkes partinin üyesiydi. O rejim yürüdü mü? Yürümedi. Değişim yaşandı. Bütün o rejimler demokrasiye doğru evrildi. İnsan haklarına doğru evrildi. Bu referandumda ne yapmak istiyorlar? Geçerse o rejimlerin bir benzerini Türkiye’ye getirmek istiyorlar” dedi...."

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. Bir de burdan bakalım;

..."Kılıçdaroğlu, “2010 referandumu yapıldı. Ne diyorlardı, ‘mezardan bile kalkın gidin, buna evet oyu kullanın’ diyorlardı, ‘bu olursa ‘Türkiye uçacak, büyüyecek, zincirlerden, prangalarda kurutulacağız’ diyorlardı. Ne oldu? O zaman ben yine gittim yine meydan meydan gezdin, ‘yapmayın, etmeyin, bu referandum sonucunda yargı bağımsızlığı kalmaz, siz devleti birilerine teslim edersin’ dedim. Evet oyu çıktı, fatura yine millete çıktı. Devleti kime teslim ettiler, bir kişiye. Yargıyı? 160 militanı Yargıtay’a tayin ettiler. Yargı çöktü, devlet de çöktü, arkadan darbe de oldu. Müsebbibi ne? Bu 2010 Anayasa referandumudur. Hiç kimse unutmasın. Asıl sorumlusu odur. Şimdi ?benzer bir tablo parti devleti kurmak istiyorlar. Daha ileri bir aşama” şeklinde konuştu..."
    FETÖ cüler de o zaman Evet demiş ne kadar da ilginç...Acaba PKK lılar ne demişti....Hani 30 bin kişinin katili Sn Apo dedikleride Evet mi demiş... vah ki vah...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 318/774 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •