Sayfa 318/792 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. İttifak güneş ve rüzgar enerjisi için yeni açıklanacak teşviklerden en çok faydalanacak firmalardan. Umarım bu potansiyeli boşa harcamazlar. Konyada bu konuyla ilgili bayağı bi potansiyel var. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. hisse mi sağlam yeteri kadar beklediği alışlarmı yok alt larda ondan mı vermiyor

3.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    İttifak güneş ve rüzgar enerjisi için yeni açıklanacak teşviklerden en çok faydalanacak firmalardan. Umarım bu potansiyeli boşa harcamazlar. Konyada bu konuyla ilgili bayağı bi potansiyel var. Ytd

Merhaba
    Konuyu tam bilmediğim için soruyorum böyle bir tesvikmi olucak olacaksa ittifak bu sektörde varmıki..

4.  Alıntı Originally Posted by KARA1980 Yazıyı Oku
    Merhaba
    Konuyu tam bilmediğim için soruyorum böyle bir tesvikmi olucak olacaksa ittifak bu sektörde varmıki..
    Bünyesindeki şirketler ciddi şekilde bu işle ilgileniyor. Hali hazırda güneş enerjisiyle ilgili lisanslar alındı diye biliyorum ben. Bu akşam faaliyet raporunu okuyup yarın nasipse alım yapmayı düşünüyorum. Ytd

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bünyesindeki şirketler ciddi şekilde bu işle ilgileniyor. Hali hazırda güneş enerjisiyle ilgili lisanslar alındı diye biliyorum ben. Bu akşam faaliyet raporunu okuyup yarın nasipse alım yapmayı düşünüyorum. Ytd

Bilgilendirmeniz için teşekkürler..saygılar..

7. Teknik yarın bir kırılmanın işaretini veriyor, ama olur ama olmaz bilemem , yarına bakmak lazım..

8.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    Teknik yarın bir kırılmanın işaretini veriyor, ama olur ama olmaz bilemem , yarına bakmak lazım..
    Ne oldu teknikci kirildimi

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 318/792 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •