Sayfa 318/521 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Para cıkısı 8.3 m. Listede 3. Sıradayız

2. Bizi ilk 3 e soktuğu için galibe de selamımı yolluyorum. Plaketini yollayacam. Bi tarafına soksun

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    öncelikle kardeşin değilim. cumhurbaşkanının kendisinin mi okuyacağını sanıyorsun? kastolunan cumhurbaşkanlığı kurumu ve böyle durumları es geçmiyor, hele 50-100 kişi bir yazsın. sen buna borsada fiyat oluşumu diyorsan, niyetin farklı.
    salak insan dolu...

4. Simdiki desteğimiz 0.62. İnsallah yarın feyk yaparda + kaparız

5. Ey iyi ailenin kimliksiz cocugu milletin ahını alıyon 2 kızın var koca dünyada kime koycan bunca malı bu insanlar o paralarını cocukların rızkından yatırdı şunu unutma sen en büyük kimliksiz birisin ozgyo da patronunda yedi sülalesininde bu nedir hiçmi vicdan yok sen galibe düşmansan bu hisseyi 10 liraya tasırken nerde idin madem diyosan şirketin ederi 1 lira 0.76 düşmesine niye seyircisin en son hesabımız senle 200 bin hisseye en iyi yerden alırsın kayserili samsunluyu yendin takdire şayansın yalnız buradaki 1.lira ya kadar olan maliyetli insanların hakkını ver şirket ederinden burada 1.25 ve üzeri insanlarada diyorum ki ava giden avlanır olmuşsunuz 3 liraya 5 lira nerde veriyorlar

Alıntı Originally Posted by murat doğan Yazıyı Oku
    ortaya şöyle bir tablo çıkıyor... Galip 30 milyonu satacak kafasına koymuş onun üstüne key ve küçük yatırımcıda bu satış dalgasında yer alırsa ortaya yeniden 45 milyonluk hisse satışıyla karşı karşıyayız.. Bu kadar mal hisseyi bu kademelerden %35 daha düşüre bilir zaten o kademelerde bedelli miktarı olan 0,50 krş lara tekamül ediyor.. Dua edinde spk bedelliye izin vermesin verirse şirketin 500.000.000 milyon lotu olacak birde şirket bu hisseleri toplamak isterse 0,40 gözüke bilir ben artık korkar oldum zararın haddi hesabı yok yazıktır günahtır herkes çoluğunun çocuğunun rızkını bu adamlara verdi... ınşallah düzelir ancak pek umudum kalmadı 0,50 kaçınılmaz bir gerçek gibi allah yardımcımız olsun ytd
    kardeşim nasıl borsa yatırımcısısın.
    1.spk.ya bedelli müracaatmı varda spk.kabul etmessin.
    2.hangi ahmaj 1 tl.altında bedelli kararı alır.diyelimki özderici bu ahmaklığı yaptı.kim katılacak.başarısız lacağı aşikar lacak.alsa alsa satılamayanları galip alır isterse zaman özdericinin çgunluk kaybetme riski vardır imtiyazlı hisse olmadğı için.

7. bir arkadaş cumhurbaşkanlığına (cimere) yazalım diye yazmış bir arkadaş konuyu bilmeden açilen olumsuz yazı yazmış. bu konuda birikimin ne niye olumsuz yazı yazıyorsun. örnek cimer ,bimer ...vb. gibi yerlere şikayet edersen ben ist. görev yaparken valiliğin içinde bu birimlerin odaları vardı evrakın konusu ne ise hangi birimi ilgilendiriyorsa o birimdeki evrak almakla görevli kişiye kayıtlı olarak gerekenin yapılması için teslim ederler ve takip ederler

Sayfa 318/521 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •