Gene geldi 148000 oldu ..hakiki bir Day-trade bugün neredeyse bir trend kadar kazanabilirdi.
Hayat hoş gerisi boş
Bu hareketleri yapıyorlar ki herkesin kafası karışsın ..şimdi şort olan tedirgin long olan tedirgin flat olan da ne yapacağını bilmez oldu ..ben şimdi flatım mesela ama gerçekten ne yönde pozisyon alacağımı kestiremiyorum ..eskiden biraz da olsa anlıyabiliyordum şimdi iyice anlamaz oldum.
Hayat hoş gerisi boş
Gece seansı çıktığından beri benim sistemler allak bullak oldu ..dolayısıyla öngörüler de çok zayıfladı.
Hayat hoş gerisi boş
Ara veriyorum kafa dinlendiriyorum tekrar geldiğimde gene olmuyor ..niye böyle oldu anlamadım ..nazara da pek inanmam ..ama bi şey var ne? onu bulamıyorum...ya ben eskiden çok kazanıyordum takip edenler bilir ama bu sene çok acaip oldu ..
Hayat hoş gerisi boş
Şort yapıyorum yükseliyor hadi artık yükseliş trendinde diyorum long yapıyorum bu defa düşüyor ..bir gün kazansam bile ertesi gün misliyle kaybediyorum..hep sarkacın ters tarafındayım ..eskiden de kaybediyordum ama kazanıyordum da ..şimdi paso kayıp..
Hayat hoş gerisi boş
Neyse bugün çok dert yandım ..bi içimi dökim dedim ..beni bilen bilir neyse o ..yalandan yazmam
Bu ters durum da düzelir İNŞALLAH![]()
Hayat hoş gerisi boş
Haa bunları da herkes gelip samimi paylaşmaz ha ,mesela son zamanlarda real time online sadece tek yazımda kayıp var ki onu da hemen ertesi gün kaybettiğimi yazdım ..ben de kazandım diye yazabilirdim ama bu yalandan beyanın ne bana ne kimseye bir faydası yok..bazen okuyorum adamlar öngörülerinde net tersteler ama sanki o yazıları onlar yazmamış gibi kazandım diyorlar ..eskiden çok hayret ederdim ama artık alıştım bu tiplere sadece gülümsüyorum
Real time online yazmayana hiç bir zaman inanmadım -inanmam da.
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri