Originally Posted by
memo
Dostum en guvendigim Şey tahta yuzde yuz kontrolunde..
Yani ana takasta gorunenden cok daha fazlasi elinde.. Bir kac araci kuruma payetmis halde..
Uzun zamandir tahtayi izleyenler kagidin yeri geldiginde nasil asagi bastigini yeri geldigjnde nasil ralli yaptigini gordu.. en ii bilancolardan once bile asagilara basabildi fiyati..
10 yildan fazladir yapmis oldugu fiyatlama politikasiyla tahta oyunlariyla aldi bu lotlari..
Artik Gozu yukseklerde Sahibinin..
Bunca para bunca emek karsiligini fazlasiyla alacaktir.
Biz okadar dayanacak miyiz?
Zor ama gorecegiz..
Not: Ciddi hayal urunu dusuncelerimdir.
Yatirim Tavsiyesi Degildir.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostum,
.
Bahsettiğin operasyonu bölünmeden önce 45 milyon ve şu anda 100 milyon lot olan şirketin hisse geri alım işinden kalan lotlara rağmen yapıyor ise bu ne anlama geliyor.Güccük durgutcuğum ile el ele yürütülen bir operasyon bu.Zamanında çaycı metrocu Galip'in bile kuyruğuna teneke bağladılar bu tahtada.
.
Bir de bölünme öncesi 50-100 bin lot olan kademelerdeki lotlar şimdi 500-800 bin lerde.Bu durumun ne anlama geldiğini tecrübeli borsacılarımız iyi bilir ve açıklar.
.
Haydi rastgele.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri