Hem genel piyasa hem de Cwene özelinde oynaklık çok artacaktır.bu yüzden son dönemde borsaya gelen küçük yatırımcı ezilecek.
Hem genel piyasa hem de Cwene özelinde oynaklık çok artacaktır.bu yüzden son dönemde borsaya gelen küçük yatırımcı ezilecek.
Ben size birşey demedim aklımdan bile geçmedi. Genel piyasada olanlar bana göre gayet sağlıklı olması gerektiği gibi.Sadece fırsat bu fırsat volatilite artırıldı. Fazladan gereksiz korku yaratılıyor bana göre.
2002 lerden sonra borsaya girenler hele 2018 den sonra girenler enflasyonist ortamda borsa mı görmüş hayatında bazı şeyleri nereden bilecek?
Boşa alınganlık yaptınız. Ben sizin yazılarınızı zevkle okuyorum. Saygılarımla.
Ne o sokak röportajlarını izlerim ne de o sosyal medyadaki hüstadları takip ederim. Hatta bazılarını şahsen tanıdığım için uzak durulmasını tavsiye ederim. Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir hesap.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu gün ve bir aydır borsanın içine eden birbofa yatırım finans var ve bizim SPK dakiler de adamların ekmeğine yağ suruyorlar goya yabanciymis içine tukureyim böyle yabancının yav adamlar kural felan tanımıyor bir milyar dolarla borsanın içine ediyor eyyyyy SPK uyma kuraliniuygula milleti ve ülkeyi sogusletme itlere desek hep beraber ortam duzelir
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Şimşek: (Gri liste hakkında) Biz ne gerekiyorsa yapıyoruz. 27 Ekim tarihinde bir FATF toplantısı yapıldı. Ülkemizin gri listeden çıkması için bir hususun kaldığı söylendi. Onu da TBMM’nin gündemine sunacağız. Ülkemizin gri listeden çıkması için hiçbir engel kalmadı.
...............................
Son düzenleme : emregunes; 31-10-2023 saat: 21:39.
10/30/2023
Yenilenebilir Enerji Sektöründe ve Elektrikli Araçlar Dünyasında (GES, RES, Hidroelektrik, Jeoterman, Lityum EV, Hidrojen Araç) haftanın önemli gelişmeleri şunlardır:
Yenilebilir Enerji'de haftanın önemli gelişmeleri (2) :
— Solaredge CEO’su Zvi Lando Avrupa’da talep düşüşü konusunda uyarılarda bulundu. Zvi Lando yaptığı açıklamada, "2023'ün üçüncü çeyreğinin ikinci bölümünde, Avrupa'daki distribütörlerimizden önemli ölçüde beklenmedik iptaller ve mevcut birikimin itilmesi yaşadık" dedi. Bunun üzerine Avrupa’daki yenilebilir enerji şirketlerinin hisseleri hızlı bir şekilde değer kaybetti.
— Birleşik Arap Emirlikleri firması olan MASDAR Azerbaycan’da toplamda 1GW’lık yenilenebilir enerji yatırımı sözleşmesi imzaladı. İlk etapta 230 MW’lık GES kurulumu gerçekleşecek ardından RES etabı gelecek. Bu projenin toplamda 10GW’a ulaşması bekleniyor.
— Çin çıkışlı Solar Panellerin Wp başı maliyeti 0,13 $ seviyesine indi. Bir Çin Üretici firmasının TopCON 585W Bifacial panellerinin fiyatı 0.128 $/Wp.
Globalde Hidrojen yakıtlı araç satışları düşmeye devam ediyor. Amerika ve Çin’de artış olmasına karşın, Güney Kore pazarı çöktü.
— 1 Ocak 2025 sonrasında; Sınırda Karbon Vergisi’nin 3 sektörde 12 milyar dolar ek maliyet getirmesi bekleniyor.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri