Sayfa 318/1005 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    napak 1 günü 78 saat yabdılarda emek verip çalışmadık mı

topici mirc kanalına çevirdik. ben gidiyom.

birazda mirc kanallarına takılayım... kız nicklerine msj atıyorum boyuna erkek çıkıyor orada da sonradan.

töbe yaraaab

adiyoz.
    oğlum ne ayak hep erkek çıkıyorsa yoksa bilmediğimiz bir şey mi var. gay oldun da haberimiz yok

2. Fethe çıkıyoruz.
    .................

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Ufkumuzu 782 bin kilometrekareyle sınırlandıramayız. İnsan nasıl kaderinden kurtulamazsa, Türkiye ve Türk milleti de mukadderatından kaçamaz, saklanamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seni bekledim yardıma gelir diye. Acayip silkelediler. Hastane de baygın baygın yatıyorum az daha sikelerlerseydi yoğun bakıma giderdim
    İşim vardı Ayasofya abi yiyeceğimiz hurmaları tımarladım akşam pazarı anca yetiştim.

Borsadan artık kazanamıyoruz mecburen ek iş bakıyorum, dün akşam Karaduman abinin dediği fikir aklıma yattı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Cüneyt Özdemir:

"İstanbul Havalimanı'nın 1,2 milyar Euro kirasını 2042'ye ertelemişler. Şu devletin koca yürekliliğine bakın. Şu beş müteahhitin canları sıkılmasın diye devletimiz tatlışko bir hareket yapmış."

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    şu topiği whatsup gibi kullanmasak daha çok severdim.

artık hiç yazasım yok. fırsat görsem bile yazmıyorum. nasıl olsa faydalanan olmayacak.

poz terse gelirse paragöz iti gelip bilemedin mal pazarladın diyecek.

yönetim de reklamlardan gelen kayıntısına bakacak. burada doğru yazmış, yanlış yazmış, mal pazarlamış umurlarında değil.

sallaaaaa. keyfine bak.
    10 bin civarı dususe yakalanan hissecilerin maliyeti endeks bazında %40 civarında 14 binlere tekabül ediyor maliyeti
    Hisse bazlı durum fecaat ötesi

Bu son tepki de de yazmıştım aradan 2 3 hisse ile endeks tepkisini yapıp geri kalan tüm hisseler için daha kötü durum olusuyor

Yani tüm hisseciler için 8500 deki endeks şu an ki endeksten çok daha iyidi
    Yaklaşık 2000 puanlık tepkiden diskilar bunlara kaldı
    Tahminim erken seçime kdr böyle gidecek dün spk daki badem çok fazla batık şirket halka arzı bekliyor dedi

Endeks çıksa dahi ellerindeki hisseden kurtulma şansları 0 bence torunlarıniza kalacak diyordum aynen değişen birsey yok endeks 2025 yıl sonu 14 15 bin olsa da elinde mal kalan kurtaramayacak
    Yeni arzlar ile pasta iyice bölüsulecek
    Durum vahim bence
    Bi umut bu yönetimin gitmesi o gerçekleşirse tüm geri kalmisliklar telafi edilir yıllardan beri

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabii şöyle 1 durum var
    Şaş gaza endekis 8600 e tekrar gelsin çoğu hisse dibini tazeler. Yani önceki 8600 de gördüğü seviyenin altını görür
    Mesela benim hisse şuan endekis 8800 seviyesinde ama endekis 9900 yersen
    Herif 1000 puan sokmuş durumda d83 dayu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cüneyt Özdemir:

"İstanbul Havalimanı'nın 1,2 milyar Euro kirasını 2042'ye ertelemişler. Şu devletin koca yürekliliğine bakın. Şu beş müteahhitin canları sıkılmasın diye devletimiz tatlışko bir hareket yapmış."
    iyi olmuş
    şimdi alsalar, SARAY'da çalışan 1000 kişinin 3 öğün kuzu pirzolasına giderdi o para
    belki 2042'de bir dürüst insan başta olurda, kira parası MİLLET'e harcanır

Sayfa 318/1005 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •