ben seansa bakmam dostlar.gece içer şiir yazarım.inanın umrumda bile değil efesin nereye gittiği.ama içmek için de para lazım.şimdi mevzu şu; efes turizmden olumlu etkileniyor, ve bu sene turist yok.düz mantık.o zaman yeni bir soru soruyorum; ruslar tatil yapmayacaksa ülkesinde kalacak.bu şu demek dünyaya gidemeyen ruslar ülkesinde içecek.hatta birazda fazla içecek..yada türkler dışarıya gitmezse ülkesinde içecek.yani daha fazla içecek.kaldı ki eğer benim mantığım doğruysa bu konuda sadece migros kaybedecek 9 aylıkta.yani sanal market siparişleri 50 milyon az olan bir piyasada bimle şokla rekabet edecek.uzatmayayım, rusyada kalan turist rusyadaki bira tüketimini artıracak( tabi birde pandemi etkisi var, şu an 11. birayı bitirdim, becks.. muhteşem bir bira)türkiyeden çıkamayan turist türkiyedeki bira tüketimini artıracak..birde şu var; bira artık sosyal mesafe içkisi oldu.rakı sofrası bardak çatal virüs falan.ama herkes birasını alıp doğada mesafe içerisinde takılabilir.hep söylüyorum, borsa sadece öngörüdür.ben büyük bir salak olabilirim, ve bu yüzden yazıyorum.içinizden biri çıkar fikirlerime muhalif olursa, ona müteşekkir olurum.sıkıntı içkiyi artırır, tersi de. yani evde kal iç demektir, evden çık daha fazla iç demektir...ben şimdi yatar, yarın iki gibi kalkar..dağ salkar kartal kalkar, kartal kalkar dağ salkar... sevgiler, erenlerve emin olun şişman kadın şarkı söylemeden opera bitmez...
Yer İmleri