Dün 20 olmuştuk, bugün yine 10 olduk. Biri yine kuşlu sitede ara gazı mı verdi. Böyle anı artışlar oldu mu sevmiyom, aksine korkuyom. Ytd
Dün 20 olmuştuk, bugün yine 10 olduk. Biri yine kuşlu sitede ara gazı mı verdi. Böyle anı artışlar oldu mu sevmiyom, aksine korkuyom. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
HSBC yine eşofmanları çıkarıyor gibi, onu gören A1 ve bofa geri çekildi. İlginç. Taco çırılçıplak bıraksınlar sahada. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Gaz verip duruyorlar, taraftar gol istiyor emme bizim eşek terli
Yohusa bu fırsat kaçmazdı
Hamdım Piştim Yandım
Eşofmanları bize çıkarmasın da bir itnelik yapıp. Ytd
Toca cıplak kalırsa nü resmi cizeriz bizde plan çok
Hamdım Piştim Yandım
Hain pislik bofa karşı takımdan oyundan çıkmak üzere, acaba arka tarafta forma degistirip bizim forvete geçer mi? Geçen böyle olmuştu. Hain olduğu için mümkün. Ytd
Bu arada düşmesini beklediğimiz makas 214 den 166 ya düştü. Unutmadan notlarımiz arasına alalım, fic ile birlikte. Daha kotu ne olabilir ki. Şu ortamdan siyrilsak. Ytd
Bi gözümüz endekiste,
Herifler banka alıyoru
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri