Originally Posted by
yatayseyir
son rötuşlar yapılıyor kanımca...
dohol ve hurgzte de hacmin yüksek ve salınımın düşük oluşu istenildiği kadar toplanamadığı anlamına geliyor...dgzte oldukça toplu...salınım yüksek ve hacim düşük...

Originally Posted by
yatayseyir
toplu olmasına rağmen neden diğerleri kadar çıkmıyor derseniz?
bu gitmiyor diye bunu sattırıp dohol ya da hurgzte ye geçmenizi istiyor olabilirler..
Arkadaşlar hep olumlu tarafından bakiyorsunuz burayı okuyan kynin buraya atlamama şansı yok...el.degistirecek olması belkide bir dezavantaj olur kim bilir...malum milliyette bunların elinde ama şuan geldiği nokta ortada...biz burda böyle yazıp dusundukce hiçbirşey olmuyor....dohol yüzde yüze yakın prim yaptı bu hisse nekadar yaptı... şu su var bu su var saymakla bitiremiyoruz ama sonuç yok...bence pek fazla birseye dokunmadan sukadar aldım bu kadar sattım demekten ziyade sessizce beklemek en iyisi ...yoksa bosa giden zaman ....bende açıkçası dohol almadigima pişman oldum...,1.14 ten alabiliyordum...ama yanlış trene atladik maalesef...artık yapacak birşey yok ne çıkarsa bahtimiza...dohol yarın 1.50leri test eder bu ölmus essek 2.90 ları gorup yine başladığı yere döner muhtemelen...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri