Sayfa 319/548 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    toplu olmasına rağmen neden diğerleri kadar çıkmıyor derseniz?
    bu gitmiyor diye bunu sattırıp dohol ya da hurgzte ye geçmenizi istiyor olabilirler..
    Dohol çok güzel gelsenize.yatay seyir sen bu hissede durdukça yatay seyir devam eder.Nickini değiştirip yukarı seyir yaparsan yeni trend başlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    son rötuşlar yapılıyor kanımca...
    dohol ve hurgzte de hacmin yüksek ve salınımın düşük oluşu istenildiği kadar toplanamadığı anlamına geliyor...dgzte oldukça toplu...salınım yüksek ve hacim düşük...
     Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    toplu olmasına rağmen neden diğerleri kadar çıkmıyor derseniz?
    bu gitmiyor diye bunu sattırıp dohol ya da hurgzte ye geçmenizi istiyor olabilirler..
    Arkadaşlar hep olumlu tarafından bakiyorsunuz burayı okuyan kynin buraya atlamama şansı yok...el.degistirecek olması belkide bir dezavantaj olur kim bilir...malum milliyette bunların elinde ama şuan geldiği nokta ortada...biz burda böyle yazıp dusundukce hiçbirşey olmuyor....dohol yüzde yüze yakın prim yaptı bu hisse nekadar yaptı... şu su var bu su var saymakla bitiremiyoruz ama sonuç yok...bence pek fazla birseye dokunmadan sukadar aldım bu kadar sattım demekten ziyade sessizce beklemek en iyisi ...yoksa bosa giden zaman ....bende açıkçası dohol almadigima pişman oldum...,1.14 ten alabiliyordum...ama yanlış trene atladik maalesef...artık yapacak birşey yok ne çıkarsa bahtimiza...dohol yarın 1.50leri test eder bu ölmus essek 2.90 ları gorup yine başladığı yere döner muhtemelen...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hep olumlu tarafından bakiyorsunuz burayı okuyan kynin buraya atlamama şansı yok...el.degistirecek olması belkide bir dezavantaj olur kim bilir...malum milliyette bunların elinde ama şuan geldiği nokta ortada...biz burda böyle yazıp dusundukce hiçbirşey olmuyor....dohol yüzde yüze yakın prim yaptı bu hisse nekadar yaptı... şu su var bu su var saymakla bitiremiyoruz ama sonuç yok...bence pek fazla birseye dokunmadan sukadar aldım bu kadar sattım demekten ziyade sessizce beklemek en iyisi ...yoksa bosa giden zaman ....bende açıkçası dohol almadigima pişman oldum...,1.14 ten alabiliyordum...ama yanlış trene atladik maalesef...artık yapacak birşey yok ne çıkarsa bahtimiza...dohol yarın 1.50leri test eder bu ölmus essek 2.90 ları gorup yine başladığı yere döner muhtemelen...
    kardeşim o zaman sen bunu sat git dohol al bizde rahat edelim sende...
    niye azap çekyiyorsun ki burada...
    dohol alış fırsatı veriyor
    dgzte de satış fırsatı veriyor
    niye hala buradasın onu anlamadım?

4.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Dohol çok güzel gelsenize.yatay seyir sen bu hissede durdukça yatay seyir devam eder.Nickini değiştirip yukarı seyir yaparsan yeni trend başlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    sen de nickini bist 30 yap; holding sahibi olursun belki de kendi bankanı kurarsın....

5.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    kardeşim o zaman sen bunu sat git dohol al bizde rahat edelim sende...
    niye azap çekyiyorsun ki burada...
    dohol alış fırsatı veriyor
    dgzte de satış fırsatı veriyor
    niye hala buradasın onu anlamadım?
    Bende sizin gibi dusundugum için bu hisseyi aldım...ama şuana kadar yanılmış olduğumuzu gorduk...ve hisse surekli toplu deniyor madem toplu bu adamlar neyin peşinde kynin elinde kalan uç beş lotunmu...yoksa bizim bildiklerimizi onlar bilmiyormu...bunu burada surekli dillendirmenin bir mantığı yok gibi....saygılar...ytd...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bende sizin gibi dusundugum için bu hisseyi aldım...ama şuana kadar yanılmış olduğumuzu gorduk...ve hisse surekli toplu deniyor madem toplu bu adamlar neyin peşinde kynin elinde kalan uç beş lotunmu...yoksa bizim bildiklerimizi onlar bilmiyormu...bunu burada surekli dillendirmenin bir mantığı yok gibi....saygılar...ytd...
    Suanki hisse fiyatlarına bakınca dgzte performansi çok düşük kaldı diğerlerine göre. Bu sayede epey artirdik hisse sayımızı. Herseyde bir hayır vardır. Benim beklentim günlük hisse değerinden ziyade çağrı fiyatında daha avantajlı olacak olmasi. Umarım beklediğimiz gibi olur son gülen biz oluruz. Bilanço değerleri dgzte daha iyi diyor ama son sözü demirören ve katarlı bein medya grup söyleyecek.

7. düşerken dohol le yarış yapıyor adeta yükselirken hiç oralı olmuyor.

8. Satış haberi geldiğinden beri al-sat yapanlarda mal kalmadı. Satışların neredeyse tamamını 4 aracı kurum karşılamış. Garanti 291.000 Lot. Yatırım fonları (Ak yatırım aracılığı ile) 150.000 lot burgan 83.000 lot alnus 40.000 lot. Ben 50.000 LOT. son 15 günlük milyonlarca işlem hacminden kalan bu. Hissede derinlik dohol ve hurgz kadar olmayınca buyuk yatırımcıda gelmiyor. Satış rakamları netleşirse ve beklediğimiz gibi çıkarsa çağrı fiyatında avantajlı olacağız. Onun haricinde doğan 3 yukarı biz 1 yukarı sonra doğan 1 aşağı biz 3 aşağı şeklinde ortada top çevirmeye devam.

Sayfa 319/548 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •