Sayfa 32/232 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 249 - 256 arası.

Konu: XU100'de Anatrendler

survival Guest
     Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    101500. Sözünü ettiğim ara dibe yakınız. %25 kaşıntı giderici banka aldım eczaneden
    --
    DEVİR hocam, bu ilaçlardan (ilaç kişiye göre değişir tabii, tavsiyesi olmaz da istenmez de), sadece size iyi geleni sormak istedim. Yaprakli yoncandan yapilan bir ilac vardı, o mu, yoksa mahşerin 3 atlısı dışında vakvak mı, halkın ilacı mı, gerçi halkın ilacında durumlar birz karışık.. öyle bir sorayım dedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sn.DEVİR,

yukarı hareket nereye kadar olabilir? 120 binden düşüşün düzeltmesi mi? yoksa daha alt dereceli bir tepki mi?

Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    101500. Sözünü ettiğim ara dibe yakınız. %25 kaşıntı giderici banka aldım eczaneden
    --

3. Sn.Devir hocayı isabetli analizlerinden dolayı kutluyorum. Kendisi tanıdığım en başarılı elliotisyen. Müsadesiyle birkaç kelam etmek istiyorum.

18 aydır süren itkisel yükseliş sonrası, düzeltmenin 4.ayı içindeyiz. Muhtemel düzeltmenin ilk bacağı tamamlandı. Muhtemel 2 ay 102 bin-112 bin arası bu düşüşün düzeltmesini yaşayacağız. Sonrası ise (C) düşüşü ile 18 aylık itkisel yüselişin düzeltmesi tamamlanmış olacaktır. Tahminim bir 4-5 ay saha düzeltme sürebilir.

4. 110 bin - 112 bin arası yapılacak bu 2 aylık süregelen (B) içindeki tepelerde yeniden bir haftalıklarda OBO oluşması yüksek ihtimal..

5. (A) düzeltmesini itkisel olarak tercik ettim, almaşıklığa göre 2 ve 4 nolu dalgalar uyumlu fakat, (3) nolu dalga biraz karmaşık ilerlemiş, o nedenle (A) bacağını :3 yapısıylada tercih ederim. 3 ay süren bir (A) oldu, 2 ay süren bir (B) bekliyorum 112000 civarı tepe olacak şekilde. sonra 20 bin puan bir aşağı daha olması muhtemel.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    grafikteki 3 nolu dalga pek 3 gibi durmuyor...bütün barlar iç içe geçmiş...itkisel bir dalgadan çok corrective bir yapısı var gibi...

Alıntı Originally Posted by taraftar Yazıyı Oku
    (A) düzeltmesini itkisel olarak tercik ettim, almaşıklığa göre 2 ve 4 nolu dalgalar uyumlu fakat, (3) nolu dalga biraz karmaşık ilerlemiş, o nedenle (A) bacağını :3 yapısıylada tercih ederim. 3 ay süren bir (A) oldu, 2 ay süren bir (B) bekliyorum 112000 civarı tepe olacak şekilde. sonra 20 bin puan bir aşağı daha olması muhtemel.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    grafikteki 3 nolu dalga pek 3 gibi durmuyor...bütün barlar iç içe geçmiş...itkisel bir dalgadan çok corrective bir yapısı var gibi...
    Katılıyorum, (A) düzeltme bacağı 3 ayakta düşüyorda olabilir, itkisel konusunda 3 nolu dalga sayılabilir değil. çokta saatliğe dakikalığa boğulup uğraşmadım daha OV li bakıyorum.. düşüşün ilk bacağı bence tamamlanmak üzere, geçen sene yaşanan itkisel yükselişin 5.dalgası tamamı geri alındı fibo 0.38 geri alış yerine değdi, birçok nedenden dolayı buralardan (B) tepmesini bekliyorum.

Sayfa 32/232 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •