Devamini yazmadim usendim..o bnm lafim zaten.👍
Devamini yazmadim usendim..o bnm lafim zaten.👍
holding ,aydýnlýktan korkan , maðara karanlýðýný tercih eden yarasalar gibi "1" den korkuyor gibi ne varsa "1" de oraya gelince hafakanlar basýyor ýkýnýyor týkýnýyor, sanki 1'i geçse istanbul'u fethedecek mübarek...
Cartcurt konus...senin zamanin..caktilar yinee..pohun rengide ayni kendide ayni..ytd
Hadi gecirmisler olsun..yine gol oldu..ytd
Bu tablo, mevcut otoriteye meydan okurken yatýrýmcýya da tahtada þov yapmaktýr.
Makamýnýn gereðini yapmayýp seyreden tüm statükoya aldýðý maaþ haram olsun... 50 yaþýma kadar devletten tek asprin bile almamýþ biri olarak zaten bu hakka fazlasýyla sahibim.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biliyormusun kardeþim,o bahsettiðin otoriteye 18 yýldýr oy veriyorum ama þerefim üstüne yemin ederim gerek manevi gerekse maddi en büyük zararý,acýyý,sýkýntýyý,kayýplarý bunlardan gördüm yaþadým bundan emin olabilirsin din tacirleri ve fetullah gülen cemaatide bunlara dahildir..Ben hiçbir siyasi partinin ve siyasi çatýþmanýn yanýnda deðilim ve asla olmadým daima Allah rýzasý için haklýnýn,doðrunun,mazlumun,garibanýn,hakkaniyetin, gerçek manada adaletin yanýnda ve saflarýnda olmaya özellikle özen gösteriyorumki vicdaným huzur bulsun..Sen çok haklýsýn demek istedim,tebrikler..Türk Silahlý Kuvvetlerinin yanýnda oldum hep olacaðým.. Spk denen kurum onlar için çalýþýyorlar þayet öyle olmasaydý tüm ihlas þirketlerine kayyum atanýrdý..
![]()
Sn kabile reisi, dedikleriniz demek istediðimle aynýdýr devletin tüm kurumlarýnda neredeyse ayný zafiyet yaþanýyor. Denetim mekanizmasý çalýþmýyor çünkü bürokratlar tokluðun vermiþ olduðu rehaveti yaþýyor. Benim devletin zirvesine yakýnlýðý olan bir kaç dostum var durumu özetlediðim halde oy kaybedilmiþ, yýpranmýþ, batmýþ umurlarýnda deðil
Ertuðrul gaziye bizans komutaný vasilyus þöyle demiþti "Biz sadakati ve ihaneti barýndýran tek milleti sizde gördük"
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Atik,çok haklýsýnýz,katýlýyorum,hemfikiriz,fikrimiz ,zikrimiz bu konuda örtüþüyor yani kýsacasý görünen köy kýlavuz istemezmiþ..Bu günkü Ýhlas hisselerindeki operasyon herþeyi çok açýk bir þekilde izah ediyor ancak bizim buradaki serzeniþlerimiz dahi onlarýn iþine geliyor ekmeklerine yað sürürüyor hemen gözlerini topraða dikiyor özellikle küçük CO'nun holding hissesi..
Yer Ýmleri