Sayfa 32/98 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 249 - 256 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. çok büyük oyunlar döndü bu arzda neredeyse ırzına geçtiler bu Arzu ayıp ya bin note 3 bin 600 lira dalga geçer gibi 31 lot of yazıklar olsun SPK ya bunu halka arz eden gidip menkule büyük bir kumar dönüyor burada cimer'e SPK ya her yere şikayet etmek lazım üstüne üstlük bin not alış yazdırdım
    Tek lot dahi gelmedi
    Sonuçta Gedik yatırım varsa arzda olmaz böyle halka arz bu tarz da

2. bekarlara 31 lot
    evlilere 32 lot vermişler.

doğru mu.

3.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Benim islem yaptigim tum kurumlardan 32lot geldi. Sadece is bankasindan 31 lot vermisler sanirim. Yani is bankasi yine “FARKİNİ” gosterdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    iş bankasından alabildigine eminmisin.ben şubeden talimat verdiğim halde almamış görünüyor.ne kadar saçma bu iş bankası

4.  Alıntı Originally Posted by denklem Yazıyı Oku
    iş bankasından alabildigine eminmisin.ben şubeden talimat verdiğim halde almamış görünüyor.ne kadar saçma bu iş bankası
    Bende talimat verdim ama ne hisse var ortada ne de para var ortada😁😁
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

Yapılacak şey çok basit yatırım hesabı sayısına göre değil kişi sayısına göre dağıtım yapılması. Dediğim gibi böyle iyi oldu on tane yatırım hesabı açanların zahmetine bile değmedi.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    çok büyük oyunlar döndü bu arzda neredeyse ırzına geçtiler bu Arzu ayıp ya bin note 3 bin 600 lira dalga geçer gibi 31 lot of yazıklar olsun SPK ya bunu halka arz eden gidip menkule büyük bir kumar dönüyor burada cimer'e SPK ya her yere şikayet etmek lazım üstüne üstlük bin not alış yazdırdım
    Tek lot dahi gelmedi
    Sonuçta Gedik yatırım varsa arzda olmaz böyle halka arz bu tarz da
    ne oyunu döndü arkadaş.millet deli gibi hesap açıyor.bir sonraki halka arzı gör sen 10 lot anca gelir.

7. sanırım bundan sonra kişi sayısına göre yapacaklar.tc ye göre yani.hesaba göre değil. bu deli gibi hesap açanlarda uğraştıklarıyla kalacaklar.

8. bir çok yaırım şirketi var.bazen bunlar iflas edip kapanıyor.acaba ordaki yatırımcının parasına ne oluyor.

Sayfa 32/98 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •