ben de gün içinde biraz destek atacam...![]()
ben de gün içinde biraz destek atacam...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
taban oldu , walla 41 den bi daha emir verdim, bakalim yakalarsa guzel olur
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
sadece soruyorum,
saat 14:40 gibi fonlara giren paralar yatmis ve fonlar eslestirilmis oluyor, bu sebeptenmidir her gun 15-15:30 arasi bir hareketlilik oluyor ?
misal ATATP 'yu ucuza almak isteyen fonlar ,once bunu taban yaptirip aliyor olabilirmi ?
In God We Trust
40 bin adet destek attım....40,50-40,86 aralıklarına...biraz acemiyim bu işlerde 10,000 er dizdim...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Dostum sana desteğe geldik son dakikalar ama satıcı taraf çok iştahlı verdiler. Özetle ayıları yenemedi bugün boğalar. Ama maç daha bitmedi 4 gün biz artı kapadık onlar 1 gün. Maçta 4-1 öndeyiz hala.
15 ay önce ortada ne Çin anlaşmaları nede Greenx yokken 33.58 görmüş hisse, 15 ay sonra 41 lira olmuş bunca beklentiden sonra çok mu ağa.
15 ayda 10-20 ye katladı yenilenebilinir enerji hisseleri. Atatp sadece %25 pirimli 15 ay aradan sonra.
Demirden korksak kcaere binmezdik.![]()
borsa bi anda uctu , amerikadan gelen issizlik verisimi olumlu karsilandi ?
ABD'de işsizlik oranı Ağustos'ta: % 3.8 (Beklenti: %3.5 Önceki: %3.5)
issizlik artmis, buda ekonomi yavasliyor , yani enflasyon azalacak anlamina geliyor , yani faiz artisi yapmaya gerek kalmiyacak beklentisi yaratiyor
In God We Trust
Yer İmleri