Sayfa 32/380 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. bu hissedeki hareketleri BRLSM MÜH.benzetiyorum 20 liraya çıkana kadar benzerdi. sonra 40 lira orda sabırlı olamadık yeteri kadar. sanki tahtacı efendiler aynı

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    halkımız ne yazık ki yumurta kapıya dayanınca işin ciddiyetini idrak ediyor...artık yumurta kapıya dayandı...bundan sonra şirketler ges yatırımlarını daha da hızlandıracak..
    ucuza mal yok dostum. alırken ölücü satarken mezarcıyız. ne kadar eş dost varsa aldırdım. kasım ayında ihya olabiliriz.

3.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    ucuza mal yok dostum. alırken ölücü satarken mezarcıyız. ne kadar eş dost varsa aldırdım. kasım ayında ihya olabiliriz.
    Nasip artik...bende bayağı aldırdım..çok şükür brlsm de yüzüm kara çıkmadı .inşALLAH bunda da çıkmaz... ATATP nin güzel bir hikayesi oldu.. Mia..kontr..yeotk..europower gibi hikayesi olan hisseler nerelere gittiler... ATATP zaten temel olarak kaliteli bir sirkettir...yıl sonu karı 300 milyon dersek,güzel yazılımların fk sı 20 dersek zaten temel ederi 60 TL dir...bu yeni hikayesi ile önü iyicene açıldı..artık nerelere gidebilir bilemem..sabırla izlemek istiyorum ...yenilenebilir enerji sektörü ile bir şekilde bağlantı kurmuş her şirket agresif büyüyor..gerisi de nasiptir diyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. kazancınız bereketli olsun Maşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. 2023/12 1 milyar ciro hedefi var şirketin,muhtemelen revizyon gelecek..şirket ile görüşmemde bu sonucu çıkardım..
    GreenX ciroya katkısı 2024 ilk çeyrek ile başlar ve yılı mükemmel götürür..

6. ATP bu anlaşmayla, Çin'de kullanacağı dijital uygulamaları ve onlardan gelecek siparişleri yöneteceği ERP, CRM, Sipariş, Menü ve Fiyat Yönetimi, Ödeme, Faturalama, Personel Yönetimi gibi alanlarda çalışacak O2O yazılımının Çin'in ihtiyaçlarına uygun şekilde hazırlanmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATP Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Cinali, ATP'nin büyük müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında bilhassa online kanallarda artan ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlar yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çin bizim için öncelikli, dinamik ve büyük potansiyel barındıran bir pazar. Hızlı servis restoran sektörüne hizmet veren Zenia markamızla sunacağımız O2O yazılımlarımızın ve dijital uygulamaların Çin'in yerel ihtiyaçlarına da uygun şekilde hazırlanması için Burgeon firması ile yazılım geliştirme ve hizmet anlaşması imzaladık. Katkıları ile Çin'den başlayarak küresel pazarlara taşınabilecek teknolojilere sahip olacağız."

ATP China CEO'su Onur Yavuz da bu anlaşmayla, ilk etapta Çin'deki en büyük müşterisi Burger King'in hem orta katman yazılımının (O2O) hem de müşteriye dokunan dijital uygulamalarının yeni nesil teknolojilerle dönüşümünü gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yavuz, "Aynı çözümü küresel çapta faaliyetteki tüm iş ortağı markalarımızda ve özellikle Güneydoğu Asya açılımımızdaki hedef müşterilerimizde de hayata geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kaynak: AA

https://www.diyadinnet.com/atp-burge...mzaladi-h9841/

Çin gibi 2 milyar nüfuslu dev bir ülkeye teknoloji satıyor atatp.
    Ve Çin tarafında muazzam bir büyüme hikayesini başlatmışlar.
    Bu büyümenin global ölçekte olacağını belirtmişler.

Yani hikayemiz greenx ten ibaret değil!

Güle güle Ağustos, hoş geldin Eylül. Umutların bitmediği, huzurun, sevginin, mutluluğun, bolluk ve bereketin, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü, yüzümüzü güldüren bir ay olsun inşallah. Hayırlı cumalar

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    ATP bu anlaşmayla, Çin'de kullanacağı dijital uygulamaları ve onlardan gelecek siparişleri yöneteceği ERP, CRM, Sipariş, Menü ve Fiyat Yönetimi, Ödeme, Faturalama, Personel Yönetimi gibi alanlarda çalışacak O2O yazılımının Çin'in ihtiyaçlarına uygun şekilde hazırlanmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATP Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Cinali, ATP'nin büyük müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında bilhassa online kanallarda artan ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlar yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çin bizim için öncelikli, dinamik ve büyük potansiyel barındıran bir pazar. Hızlı servis restoran sektörüne hizmet veren Zenia markamızla sunacağımız O2O yazılımlarımızın ve dijital uygulamaların Çin'in yerel ihtiyaçlarına da uygun şekilde hazırlanması için Burgeon firması ile yazılım geliştirme ve hizmet anlaşması imzaladık. Katkıları ile Çin'den başlayarak küresel pazarlara taşınabilecek teknolojilere sahip olacağız."

ATP China CEO'su Onur Yavuz da bu anlaşmayla, ilk etapta Çin'deki en büyük müşterisi Burger King'in hem orta katman yazılımının (O2O) hem de müşteriye dokunan dijital uygulamalarının yeni nesil teknolojilerle dönüşümünü gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yavuz, "Aynı çözümü küresel çapta faaliyetteki tüm iş ortağı markalarımızda ve özellikle Güneydoğu Asya açılımımızdaki hedef müşterilerimizde de hayata geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kaynak: AA

https://www.diyadinnet.com/atp-burge...mzaladi-h9841/

Çin gibi 2 milyar nüfuslu dev bir ülkeye teknoloji satıyor atatp.
    Ve Çin tarafında muazzam bir büyüme hikayesini başlatmışlar.
    Bu büyümenin global ölçekte olacağını belirtmişler.

Yani hikayemiz greenx ten ibaret değil!
    maharaj dostum gerçekten de çok önemli konulara değinmişsin...Çin e yazılım satmak çok zor...herkes bunu başaramaz...Çin 2 milyarlık nüfüsü ile aslında teknoloji yönünden de çok gelişmiş bir ülkedir...huwaii,şahomi ve daha benim bilmediğimiz dünya çapında teknoloji şirketleri var..yazılım konusunda da çok gelişmişler..bu gün 5G teknolojisinde dünyanın en gelişmiş ülkesidir çin...tüm dünyaya teknoloji satan bir ülke...işte böyle bir ülkeye yazılım satmak gerçekten de büyük bir olay...aynı zamanda büyümenin yüksek olacağı bir ülke..Çin pandemiden yeni yeni çıkıyor...orada yasaklar ve kısıtlamalar yeni yeni kalkıyor...işte bu nedenle ATATP yöneticileri yılın ikinci yarısında çinden çok güzel ciro ve kar büyümelerini bekliyorlar...

senin de belirttiğin gibi bu büyüme de güçlü bir hikaye sunuyor...zaten green x hikayesi de muhteşem...üçüncü ve dördüncü çeyreklerde muhteşem bilançolar bekliyorum..net kar 300 milyona dayanacaktır....green x in 2024 yılına yansıyacağını düşündüğümüzde çok güzel bilançoların geleceği vakitlere giriyoruz..

greenx platformu hem çok para kazandıracak hem de çok itibar kazandıracak...bu itibar ile global çapta talep görecek...bu talep ile çok ilginç karlı işbirlikleri ve ortaklıkları kurabilecek...hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyümenin kapılarını sonuna kadar açacak..

bakalım piyasa bu güzel gelişmeleri nasıl fiyatlayacak ?? merakla bekliyoruz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 32/380 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •