Hisselerin sağlıklı yükselmesi için ara ara düzeltme yapması, göstergeleri soğutması ve güç toplaması gerekir. Yeter ki yükseliş trendi bozulmasın. Bu kadar beklentisi ve hikayesi olan bir hissenin yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum.
Hisselerin sağlıklı yükselmesi için ara ara düzeltme yapması, göstergeleri soğutması ve güç toplaması gerekir. Yeter ki yükseliş trendi bozulmasın. Bu kadar beklentisi ve hikayesi olan bir hissenin yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Boyle giderse , kapanisi Tavan olarak yapacak![]()
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Bir arkadaşım sormuş kcaer mi alıyorsunuz diye.
Yok ağalar o keko ile benim aramda bir espiri şekli.
Pazartesi ola hayır ola diyelim.
Ayılara selam, atatp ile yola devam.![]()
Şirket finansal açıdan iyi durumda,2.yarı yazılımlarda bilanço etkisi çok daha iyi olur..Halihazırda şirket temel olarak iyi durumda olmasına karşılık yeni hikayeler yazma gayretinde..Popüler sektör yenilebilir enerji alanında da sertifika platformu ile türkiye’de ilki gerçekleştiriyor..Borsa da şirketlerin bir hikayesi olmalı,yaptığı işten para kazanmalı..Atatp çok vizyoner bir şirket..finansal ve sermaye piyasalarında öncü yazılımcı bir şirket..Yurtdışına açılmış çin gibi zor bir ülke de rekabet etmekte..Çin’de iş yapmanın tecrübesini uzun vadede faaliyet göstereceği başka ülkelerle taçlandıracaktır..
Miatk piyasa değeri 12 milyar tl yi aşmışken atatp 4 milyar kalması mümkün değil..2023/12 ciro hedefinde şirket güncelemeye gidecek..1 milyar tl beklenen ciro 1.2 milyara revize edilebilebilir..Önümizdeki yıl min.2 milyar ciro gerçekleşirse türkiye de yazılımlar içinde en önde gidebilir..
Yenilebilir enerji alanında da sertifika platformu kuran ve sertifaka verebilecek yetkiye sahip şirket olacak atatp. Türkiye de ilk ve tek şirket olacak bu alanda. Bunun haberler Ekim ve kasım ayında başladık diye düşecek kap haberlerine. Lansmanı yapılıp tanıtılacak Greenx.
Eğer ki lansman öne alınır bu ay başlarsa bu iş ile ilgili kaplar gelmeye, dün satanlar Atatp arkasından el sallar göz yaşları ile.![]()
Yer İmleri