Sayfa 32/383 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3060 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Şimşek:
    - Cuma günü itibarıyla swap hariç net rezervler artıya geçti
    - Rezervlerdeki iyileşme çok net bir şekilde Türkiye'nin kırılganlığını azaltmıştır, eksi rezerv bir gündem maddesi olmaktan çıkmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek : Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kaynak girişi var; Aldığımız döviz karşılığı verdiğimiz TL'yi nasıl piyasadan geri çekeriz onunla uğraşıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Şimşek:
    - Program bizim öngördüğümüzden çok daha iyi çalışıyor
    - Piyasa bugün "Bu program kararlılıkla uygulansın, 24 ay sonra enflasyon %20 civarına inecek" diyor, biz daha iyisi olacağını düşünüyoruz

Şimşek:
    - Piyasa önümüzdeki 12 ay için enflasyon yüzde 33 olacak diyor, biz piyasa öngörüsünün biraz muhafazakar olduğu kanısındayız
    - Enflasyon hem kalıcı hem hızlı bir şekilde düşüşün eşiğindedir
    - Enflasyon kalıcı olarak düşecek ama zaman alacak

Şimşek: Vergide adalet ve etkinliği sağlayacak bir çalışmanın neredeyse son aşamasına geldik; Haziran'a yetişir mi bilmiyorum

6. Foreks Haber
    @ForeksTurkey

Şimşek: (Kiralarda %25 artış sınırı) Bunu uzatacak bir düzenleme yapmazsak zaten ortadan kalkıyor; şu anda bir düzenleme yapma çalışmamız yok

7. Şimşek: Herhangi bir siyası mülahaza olmazsa Türkiye Gri Liste'den çıkmış olacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Patates siyasetciler boy göstermeye başlamış. Bu memlekette siyasetci kıtlığımı var? Omurgasızlar ortalıkta,
    Kimden mi bahsediyorum. Sinan Oğan.
    Ha bir ara burada aktif savunucuları vardı, söz sğyle miyorlardı.Ne oldu onlara? Biraz utanç duyuyorlamıdır?
    Gerçi bu millet akıllanmaz ,gelir bu yamukları yine sahiplenir.

Sayfa 32/383 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •