Sayfa 32/305 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 249 - 256 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Karı 5 yıl içeride tutsa neredeyse tahville borçlanmaya gerek kalmayacak. Çıkardığı tahvilleri nitelikli yatırımcılara satıyor.

Benim tahminim tahvilleri gene kendisi alıyordur... Sonuçta tahvil faizleri çok cazip.

En azından ben böyle yapardım. Görünen hisse fiyatı pek umurlarında değil.
    Öyle bir durum kesinlikle yok, para piyasasından borçlanıp daha yüksek faizle faktoring işini sürdürüyor yaptığı bu.

Öyle birşey olsa bilançoda göremez miydik ?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Faktoring isi piyasanin guveni ile ilgilidir.

Hukuk olmadigina gore bu guven de olmasa, kim hisseyi neden alsin ?

Patron'un paraya ihtiyaci yokmus filan degil, bu adamlar kucuk ortaklara para cikarmak istemiyor.

Mazeret hazir, 15 Temmuz , dolar'in cikisi vs.

Bu tur adamlar bu firsatlari kullanir, kucuk ortagini 5 saniye dusunmez.

Hissede olanlara sabirlar dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    1.61'de 21 bin lot var ondan sonraki kademeler 10 bin lotun altında. Bana göre fiyat buraya kadar indiğine ve işlem hacmi görece azaldığına göre satacak olanların satmış olması lazım. Hareket için girenler çıkmış uzuncular kalmış olacak, diye tahmin ediyorum.

*61-62 çalışmaya başladı yolumuz açık olsun

Syg.
    Son düzenleme : Börsianer; 03-04-2017 saat: 13:11.

4.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Karı 5 yıl içeride tutsa neredeyse tahville borçlanmaya gerek kalmayacak. Çıkardığı tahvilleri nitelikli yatırımcılara satıyor.

Benim tahminim tahvilleri gene kendisi alıyordur... Sonuçta tahvil faizleri çok cazip.

En azından ben böyle yapardım. Görünen hisse fiyatı pek umurlarında değil.
    satmaya niyeti olmayanın hisse fiyatı ile işi olmaz tıpkı benim gibi keşke 50kuruşa düşse :DDDD

5. Bu hisse benim çocuklara miras kalacak gibi duruyor. Maliyet hesabı yapayım dedim çıkamadım işin içinden. Notta almamışım. O kadar eski bende olanlar. Temettümü versin yetiyor bana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Bu hisse benim çocuklara miras kalacak gibi duruyor. Maliyet hesabı yapayım dedim çıkamadım işin içinden. Notta almamışım. O kadar eski bende olanlar. Temettümü versin yetiyor bana.
    Biraz hafızanız güçlü ise aracı kurumunuzun ekstre sayfasından geçmişe doğru gidip alım satımlarınızın dökümü çıkartılabilir. Ayrıca tek hesap kullanıyorsanız ve aracı kurumunuzda imkan varsa tek bir hisse için geriye dönük örneğin o hisseden toplam kaç lot alıp attığınız toplam alış ve toplam satış tutarları bilgilerine ulaşılabiliyor.

Buradan bir hesap yapılabilir belki, syg.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Bak bu kağıdın temel ederi 2.50-3.00 lira arasıdır sayın spekülatör, benden tüyoyu aldın. 2.00'a kadar yavaş yavaş git zaten mal gelecektir millet anlamıyor kıymetini. Oradan sonra hızlanabilirsin, böylece yeni avların dikkatini celbedersin alacak adam yaratırsın. 4.00 gösterip oradan yine 2.50'ye şelale yaparsın bütün malı dağıtırsın.

Ops, şimdi aklıma geldi B grubu olduğu A grubu olsaydı çoktan birileri kağıdı toplayıp götürürdü ancak malı devredemeyeceği tahtaya spekler de bulaşmazlar.

Bu hisseye gelebilecek en güzel haber A grubuna geçiş haberidir.

Syg.

Sayfa 32/305 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •