Sayfa 320/323 İlkİlk ... 220270310318319320321322 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Üstad, seçime kadar Benjo'da 5 beklentin devam ediyor mu,[emoji6]

2. Dostlar günaydın.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Neden dert oldu milletin evinde ki parası ve takısı son zaman acaba!?.
    Banka mevduatları birilerine teminat olarak gösterilecek acaba!?
    Ohal uygulamasında var bir yandan ilginç çağrılar son zaman!?

"TÜM VATANDAŞLARIMA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM"
    Erdoğan ''Tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum, evinizde yastık altında tuttuğunuz dövizlerinizi, paralarınızı, altınlarınızı bankalara, katılım şirketlerine ve diğer yatırım mecralarına yatırarak lütfen sisteme sokun ve ülkemizin büyümesine hep beraber katkıda bulunun.'' şeklinde seslendi.

Valla 5 kuruş koymayacan bankalara tehlike arz ediyor demek ki ne kadar zordalar ki insanların 3-5 kuruş birikiminden bile medet umuyorlar elkoyarlar valla yaparlar bu hırsızlar bir khk ya bakıyor herşey. Büyük resimde kaos gözüküyor.iktidarın yarattığı büyük kaosa az kaldı 2019 da gitmezlerse hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Bir başkası da gelse bu büyük kaosun altından biraz zor kalkar. Eğitim bitik, hukuk, sağlık bitik ekonomi hepten bitik dibi görmeden çıkış yolu yok gelen kaos en az 2.5 -3 yıl götürecek.

Mohikan hocanın Twitter adresiniz var mı veya bilen arkadaş yazabilir mi

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Dostlar günaydın.

Erdoğan ''Tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum, evinizde yastık altında tuttuğunuz dövizlerinizi, paralarınızı, altınlarınızı bankalara, katılım şirketlerine ve diğer yatırım mecralarına yatırarak lütfen sisteme sokun ve ülkemizin büyümesine hep beraber katkıda bulunun.'' şeklinde seslendi.

Valla 5 kuruş koymayacan bankalara tehlike arz ediyor demek ki ne kadar zordalar ki insanların 3-5 kuruş birikiminden bile medet umuyorlar elkoyarlar valla yaparlar bu hırsızlar bir khk ya bakıyor herşey. Büyük resimde kaos gözüküyor.iktidarın yarattığı büyük kaosa az kaldı 2019 da gitmezlerse hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Bir başkası da gelse bu büyük kaosun altından biraz zor kalkar. Eğitim bitik, hukuk, sağlık bitik ekonomi hepten bitik dibi görmeden çıkış yolu yok gelen kaos en az 2.5 -3 yıl götürecek.
    ne duruyorsun ülkeyi terket git bürüksele berline pensilvanyaya kırmızı halıyla karşılıyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Dostlar günaydın.

Kardeş yanlış anlamayın ama psikolojiniz iflas etmiş görünüyor.Siz yakın zamanda bir doktora muayene olun.

Alıntı Originally Posted by denizinmartisiyim Yazıyı Oku
    Üstad, seçime kadar Benjo'da 5 beklentin devam ediyor mu,[emoji6]
    2 gün önceki sayım...

Dün nerden dönmüş bakınız.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    USDTRY KISA VADE...

SAATLİK GRAFİK...

Faiz artış kararı sonrası gördüğü 4.46 dibinden başlayan sayım...

6 dalgalık trendin 2 zirvesi yapıldı.4 zirve daha var. 4.5351 aşağı geçilirse sayım bozulur

Bu kısa vadeli trendin hedefi eski zirve olan 4.92 üstüdür.

Bu sayıma göre 4.5351 aşağı geçilmediği taktirde hedef 5 TL'dir.

Haa, bugün stopları patlatma pahasına bu rakamı aşağı geçebilir.

Bu sayımı patlatsa da, başka bir alternatif oluşturarak yine de seçime kadar 5 TL'yi görecektir diye düşünüyorum.

DUHUL : 1999

2 yıl önce TRABZON'u saydım ve insanlara iyilik olsun diye Trabzon topiğinde gidip astım.

Yemediğimiz hakaret kalmadı. Çünkü futbol fanatizmi gözlerindeki perdeyi kaldırmayı engelliyordu.

TRABZONSPOR...

Özsermayesi kadar zarar açıklamış ve batık bir şirket var ve Araplar bunu alacak diyorlar.

Arap da olsa bunlar geri zekalı değil herhalde. Neden zarar eden ve etmeye devam edecek olan bir futbol kulübünü gelip alsınlar.

Diyelim adamlar aptal ve Trabzonu alacaklar.

O zaman şu ORTA VADE sayımındaki gibi bir senaryo olacaktır.

8 dalgalık trendin 3 zirvesi yapılmış. 1.94 altına inmezse sayım bozulmaz ve 3.82 üstünde 5 zirve ile 5 TL üstünü görebilir.

KISA VADE...

3.80'den başlayan 9 dalgalık trendin 3. dalgaları başlamış ve 2 TL altında ilk dibini yapmış.

Satılma haberi çıkınca verdiği tepki eğer 2.54'ü geçse idi düşüş yönlü bu sayım bozulacaktı.

Ama 2.53'ten aşağı döndü. 2.54 yukarı geçilmedikçe yönü aşağı olup hedef 1 TL altıdır.

UZUN VADE...

HAFTALIK grafikte 12 dalgalık trendin 4. dibi 1.18 ile yapılmış.

Bunun altında 8 dibi daha var.

Tepki dalgası ( yeşil 4) en fazla 5.27'ye kadar çıkabilir.

TRABZON...

UZUN VADE...

2011 zirvesinden gelen bu sayımda 1.02 altında 8 dibi daha var.

50 krş'a kadar yolu var.

Bir kaç yıl içinde Trabzon bir alt lige düşerse kimse şaşırmasın.

Zavallı Trabzonspor. Sen bu durumlara düşecek takım mıydın?

2 yıl sonra 50 krş'larda tutunursa çok iyi.

DUHUL : 1999

Sayfa 320/323 İlkİlk ... 220270310318319320321322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •