Sayfa 320/501 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. inşallah ky dir zararına satmadan tabii ama galip ağa ne yapıyo anlamıyorum diyecem karekteristik huyu ykgyo ve alark çalıştırdı bi de ıcbt galiba lan bu kadar mı ...... olur insan metro gibi tahta değil 100 milyonlar yok boktan bi kağıdın var bi haber yollasa hisse geri alım programı diye soluğu 4 de bulur toplasan ne kazanacan gözün doysun burdaki ky artık gör heeeyyy ağanın adamı okuyon biliyomm mesajı ilet ama bize de zamanında foto attı vangd görüşüyoruz müdürle yok migrosta domates millete verdiğini yarı fiyata aldın zaten 1-2 haber artık brutte iken kimse giremezde ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    30-40 bin lot sanırım satıştaydı. Hacim o kadar zayıf ki ky olsa idi bence tabana kadar anca alınırdı. Yine son dakikalar bir dümen yaptılar işte. İşin kötü yanı bu hacimle elimizdekileride zor satacaz. Ytd
    Ben seni çıktın diye biliyorum demek ondan düşmüş desene Icbct de gitti hadi iyisin yine.

3.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Ben seni çıktın diye biliyorum demek ondan düşmüş desene Icbct de gitti hadi iyisin yine.
    Elimdekinin yarısından fazlasını çıkmıştım. Söylemiştim zaten başımı ağrıtmayacak kadar bıraktım diye. Evt icbct da hedefim 5 ti. Yarın 5 i gördümü satarım. Belki komple buna girerim o parayla hepten çökertirim hisseyi ne dersin. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Elimdekinin yarısından fazlasını çıkmıştım. Söylemiştim zaten başımı ağrıtmayacak kadar bıraktım diye. Evt icbct da hedefim 5 ti. Yarın 5 i gördümü satarım. Belki komple buna girerim o parayla hepten çökertirim hisseyi ne dersin. Ytd
    Aman diyeyim terazi ben çıkayım istersen evi arabayı sat gir zaten afakanlar basıyor sıktı iyice.

5. Ben dedim kıpırdanmasına bakmayın yoksa bir kitler evlenir kalırsınız ta ki sizi boşayana kadar

6. satmak isteyen varsa versin dyor bi taraftan bak 1.98 kapatırım bi taraftan tavan çizerim iki ucu boklu değnek ama güç bende diyor ytd

7. dayanamadım ben verdim 2.10 bereket versin aaşağı gelirse alırım çarpabilirsek ağayı bakalım ytd kalanlar a bol kazanç inş artar mepettede sanki açığa satışa kapama hareketi gibi geldi

8. Ya indi bak iyi ki verdin benım maliyert yukarıda mecburi beklıyorum bir daha mı asla

Sayfa 320/501 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •