Sayfa 320/570 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bunlar TR saatimi ABD saatimi?
    Evet sanırım

2. Dürbün
    @durbunhaber
    ·
    7sn
    �� Özgür Özel'den, ABD Dışişleri Bakanı Rubio'nun ‘Yalvarıyor’ açıklamasına tepki:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına bu lafı söyleyecek adamın alnını karışlarım.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Dürbün
    @durbunhaber
    ·
    7sn
    �� Özgür Özel'den, ABD Dışişleri Bakanı Rubio'nun ‘Yalvarıyor’ açıklamasına tepki:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına bu lafı söyleyecek adamın alnını karışlarım.â€
    ne söylemiş ki ? a haberde trt de falan göremedik diyor millet...

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ne söylemiş ki ? a haberde trt de falan göremedik diyor millet...

onlara bak tüm dertlerden kurtul, bedava terapi veriyorlar bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. EYLÜL AYI ENFLASYON BEKLENTİ ANKETİ PAYLAŞILDI
    TCMB, reel ve finansal sektör temsilcileri ile profesyonellerden oluşan 69 katılımcıyla gerçekleştirdiği eylül ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı.

Buna göre geçen ay yüzde 1,97 olan eylül ayı TÜFE artışı beklentisi, bu anket döneminde yüzde 2,04'e yükseldi. Cari yıl sonu TÜFE artışı beklentisi ise yüzde 29,69'dan yüzde 29,86'ya çıktı.

TÜFE'de artış beklentisi 12 ay sonrası için yüzde 22,84'ten 22,25'e, 24 ay sonrası için de yüzde 16,92'den 16,78'e geriledi.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İçimden bir ses bu ABD ziyaretinde çok kötü şeyler olacağını söylüyor. Rezil rüsva gibi bir şey.
    sevgili afili ayı yoldaş @secbul
    ben kuzey (ukrayna)-güney(suriye-israil) arasında sıkıştım zihnen, muhtemelen bu ziyaretin esas amaçlarından biri güneyle alakalı bir sıkıntı olabilir. bizimkiler şartları kabullenmeye hazır gibi ama istenmeyen gelişmeler olacak sanki. sdg-israil bilmem ne gibi... neyse 7200(x100) gibi durursak ne âlâ. iç ses benimki de. gerçi adam ısrarla buralara getirip sündürüp duruyor, kamyon yeterince dolmadı sanki.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

7. Her şeye ufak ufak zam yapılıyor, etiketler artık hızlı değişiyor, ğöya düşüyordu,,

8. Akşam ğörüşme kapalı basına, çok acaib şov da olabilir/şokta olabilirizzz

Sayfa 320/570 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •