son kapanış resmini atar mısınız?
Sanırsın İMKB30 hissesi koçum benim. Ne o hareketler, almalar satmalar. Lotlar havada uçuşuyor. Manen mutlu oldum iyi mi..![]()
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Ne oldu da yine hareketlendi bu ? Fikri olan var mı? Genel Kurulda gündem dışı bişey mi görüşülecek? Yoksa fiyatı yükseltip M.Ö ye yol mu verecek? Ya da başka bir durum??? Daha iki gün öncesine kadar 36-37 kuruşta yüzbin küsür satış vardı ve kimse almıyordu..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Var bi durum ama çözemedim. 60'ı aşarsa durumu anlarız. Bi ara 40'tan 59'a jet gibi gitmişti. Sonra hep geri verdiler. Öyle bir şey mi değil mi anlarız. Mynette uçacak kaçacak diyenler var ama hayırlısı bakalım.
18/07/2017 tarihinden bu yana başlayan süreç devam ediyor. ESEM ile ilgili bir takım gelişmelerin olabileceğini veya tahta ile birilerinin yol bulmaya çalıştığını düşünüyorum. Bu tahta da o tarihten bu yana bu kadar kolay alış satışların olması kesinlikle kontrollü yapılıyor. Burada mal toplamaya yönelik bir çalışma yapılıyor olabilir. Genel Kurul öncesi çıkacak olan spekülasyonlar ile hisseyi yukarı taşıyıp birilerine mal çakma operasyonu da olabilir. Şayet gerçekten ESEM ile ilgili olumlu bir gelişme olacak olursa da ( pek tahmin etmiyorum ) nereye kadar götüreceklerini tahmin etmek çok zor...ytd.
Yer İmleri