Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 321/639 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    katılıyorum bu kağıttan bundan sonra gelecek haberlerin olumlu olması dışında bir başka şansı ihtimali kalmadı , zaten en kötüyü gördü şirket olumlu adımları attıkça en az 0,8 li sonrasında 1,2 li seviyelere geleceğini düşünüyorum, hatta bana kalırsa daha önce gördüğü 2,6 -3 lü seviyelere gelsin ki 8 milyon lot u satabilsin yoksa 800 bin bile satamaz ..keyifleri bilir
    Ben de bunu yazmak istiyordum ama bu fiyatlardan o fiyatlara gelmesi dalga geçilecek bir konu olur dalgaya alınırım diye yazamadım...

Bence de uzun vadede gerçekten o fiyatlar hayal değil...

Çok basit bir örnek vereyim bir arkadaş benden hisse önerisi istemişti ben de ona sasa al en az bir yıl bekle demistim tâbi ben unuttum gittim akpazla yatıp akpazla kalktığım için o arkadaş o konuşmayı hatırlattı o günden bu yana tam 5 kat artmış ve almadigima çok pişmanım diyordu...

Şimdi birisi uzun vadeli hisse önerisi istese gözü kapalı akpaz derim al bekle belki üç ay belki bir minimum yüzde 300 kar derim o derece güveniyorum. 5 ay önce sorsalar en son diyeceğim hisse akpaz olurdu ama şartlar çok değişti belki de 2 yıldır hiç prim yapmayan bilakis dibin dibini gören ama artık beklentilerin ayyuka çıktığı dönüm noktası içerisindeyiz...

Allah'ın izniyle bu kadar beklemeye sabretmekte değecek yeter ki sinirle isyanla anlık karar vermeyelim en fazla zaman biraz daha uzar bu saatten sonra tutup 1 yıl daha burada bekletemezler başta patron sonra spek bunlar için de artık hissenin gitmesi gerekiyor bunun için son güncellemeler yapılıyor diye tahmin ediyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

2. Bugün kapanistaki kademe analizini inceledim spege çok ayar olsamda burayı takip ettiğine eminim biraz mantıklı hareket içine girmiş gibi gördüm yukardaki kademeler boştu elindekilerini kaptırma kaygısı olmasa yeni ortaklar girecek korkusu olmasa atraksiyon yapmaya niyeti var gibi gördüm zaten 35 ve aşağısı onun için de aptallık olur burada hazır kıta bekleyen çok kişi var 35 altına sarkıtırsa elindekileri kaybeder ky olarak 35 altına kimsenin vermeyeceği aşikar genel kurul kararı kapa düşene kadar bellli dip seviyemiz 35 _ 37 gibi olacak görüntü o ki 32 33 rezilliginden kurtulduk.

Teknik hala ısrarla al diyor bakarsın 43 direnci yeniden denenir 40 bizim destek olur... her ne kadar aralarında paslaşma olsa da bir hareket ile 60 üstüne atıp tekrar 40 li seviyeler denenir...

Spege tavsiyem kervansaraydaki spegin son 10 gündeki her seansta yaptığı hareketleri ders niteliğinde onun hareketleri buna örnek olacak türden dersine iyi çalışsın zaman azaldı alıştırma yapmış oluverir ona bu hissenin sadık bir dostundan baba nasihati niteliğinde bir öğüt. 😀😀😀

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Ben de bunu yazmak istiyordum ama bu fiyatlardan o fiyatlara gelmesi dalga geçilecek bir konu olur dalgaya alınırım diye yazamadım...

Bence de uzun vadede gerçekten o fiyatlar hayal değil...

Çok basit bir örnek vereyim bir arkadaş benden hisse önerisi istemişti ben de ona sasa al en az bir yıl bekle demistim tâbi ben unuttum gittim akpazla yatıp akpazla kalktığım için o arkadaş o konuşmayı hatırlattı o günden bu yana tam 5 kat artmış ve almadigima çok pişmanım diyordu...

Şimdi birisi uzun vadeli hisse önerisi istese gözü kapalı akpaz derim al bekle belki üç ay belki bir minimum yüzde 300 kar derim o derece güveniyorum. 5 ay önce sorsalar en son diyeceğim hisse akpaz olurdu ama şartlar çok değişti belki de 2 yıldır hiç prim yapmayan bilakis dibin dibini gören ama artık beklentilerin ayyuka çıktığı dönüm noktası içerisindeyiz...

Allah'ın izniyle bu kadar beklemeye sabretmekte değecek yeter ki sinirle isyanla anlık karar vermeyelim en fazla zaman biraz daha uzar bu saatten sonra tutup 1 yıl daha burada bekletemezler başta patron sonra spek bunlar için de artık hissenin gitmesi gerekiyor bunun için son güncellemeler yapılıyor diye tahmin ediyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
    Herşey stabil olsaydı 3 yıl önceki 3 liralik akpaz bugün endeks 95 binlerde iken kaç para olurdu acaba ?

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Herşey stabil olsaydı 3 yıl önceki 3 liralik akpaz bugün endeks 95 binlerde iken kaç para olurdu acaba ?
    Usta en kötü halde bile 5 lira görülürdü zirve kaç olurdu bilemiyorum.... bu hisse alacak mevzusu çözülsün bir üst pazara çıkmak için başvuru yapılsın araya da birkaç yağlı iş anlaşmaları eklensin emin ol iyi yerlere gelecek. Borsada prim yapmayan nadide 😀hisselerden bir tanesi...gerçekten D grubunda olması büyük handikap ne ilgi var ne teknik işliyor üstüne mali yapısı şu an için kötü olunca patron spek ve biz eski müdavimleri arasında zaman akıp gidiyor arada yeni misafirler geliyor çay içip geri gidiyor... Genel kurul tarihi ve gündem maddeleri kesinmişse de burada tatava yapmadığınızı ilerde hisse fiyatlaninca görsek 37 kuruşa yüzüne bakmayanlarin fiyat 1 lira olduğunda almak için sıraya girdiklerini görsek...

5. Transturk u hatırayin bir dedikodu ile kagit kaç tavan yapti tavandan yazanlar bile alamadi kaç defa

6. BELKİ DE BİZİM AKPAZ'IN YAKIN PAZARA ALAN BUNLARDIR. BELKİ OLUMLU YANSIR YAKIN PAZARDAN ÇIKARIZ...

FETÖ'nün Borsa İstanbul yapılanmasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yürütülen soruşturma kapsamında 102 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Habertürk Haber Merkezinden Veli Sarıboğa'nın haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 98 şüphelinin adresinde eş zamanlı gözaltı ve arama işlemi gerçekleştirdi.

53 kişi gözaltına alındı. 4 şüphelinin yurt dışında bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin, bir bölümünün Bylock kullanıcısı olduğu, Bank Asya'da örgütün talimatı ile hesap açtıkları ve diğer örgütsel faaliyetlerde bulundukları gerekçesiyle 15 Temmuz darbe girişim sonrasında işten çıkarıldıkları belirtildi

7. Bu güne kadar borsada istedikleri atı koşturdular çok kişinin canını yaktılar O devran değişti beter olsunlar

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozr Otc Yazıyı Oku
    Bu güne kadar borsada istedikleri atı koşturdular çok kişinin canını yaktılar O devran değişti beter olsunlar

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sonuna kadar katılıyorum bu operasyonun hatrına bile akpaz 3_ 4 tavan yapmalı ama bu spek varken zor...

Sayfa 321/639 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •