Ben de bunu yazmak istiyordum ama bu fiyatlardan o fiyatlara gelmesi dalga geçilecek bir konu olur dalgaya alınırım diye yazamadım...
Bence de uzun vadede gerçekten o fiyatlar hayal değil...
Çok basit bir örnek vereyim bir arkadaş benden hisse önerisi istemişti ben de ona sasa al en az bir yıl bekle demistim tâbi ben unuttum gittim akpazla yatıp akpazla kalktığım için o arkadaş o konuşmayı hatırlattı o günden bu yana tam 5 kat artmış ve almadigima çok pişmanım diyordu...
Şimdi birisi uzun vadeli hisse önerisi istese gözü kapalı akpaz derim al bekle belki üç ay belki bir minimum yüzde 300 kar derim o derece güveniyorum. 5 ay önce sorsalar en son diyeceğim hisse akpaz olurdu ama şartlar çok değişti belki de 2 yıldır hiç prim yapmayan bilakis dibin dibini gören ama artık beklentilerin ayyuka çıktığı dönüm noktası içerisindeyiz...
Allah'ın izniyle bu kadar beklemeye sabretmekte değecek yeter ki sinirle isyanla anlık karar vermeyelim en fazla zaman biraz daha uzar bu saatten sonra tutup 1 yıl daha burada bekletemezler başta patron sonra spek bunlar için de artık hissenin gitmesi gerekiyor bunun için son güncellemeler yapılıyor diye tahmin ediyorum...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri