Sayfa 321/1001 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. "Turk lirasina guvenen herkes kazanacak"
    Ne zaman boyle bir cumle duysam icime bir kuşku düşer...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    .Yılda 10 bin litre süt satan esnafla

300 milyon litre süt satan zincir market

aynı fiyat teklifi alır mı ki aynı fiyata satabilsin

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Evladım Bim mi diyorsun?
    Var mı kağıt?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Normal zamanı pek bilmiyorum ama hiçbir markette yokken her zaman kolonyayı çok rahat şokta buldum hamde koli koli vardı

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Yoksa şok mu?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    "Turk lirasina guvenen herkes kazanacak"
    Ne zaman boyle bir cumle duysam icime bir kuşku düşer...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garantisi benim anlamına geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

https://mobile.twitter.com/FOXhaber/...45459416952832

Zenginlik nedir deseler bu videoyu gösterirdim. İzmirde yapmaya kalksalar hayır derdim.

O egeli ben değilim

6. sayın eksina, bim ana depolarına ve mağazalarına hizmet veriyorum.. emin olun, ürünlerin gıdanın neredeyse tamamı yerli firma ..bu firmalar sizinde bildiğiniz büyük firmalar..günde 100 paket makarna satsa 350 ton makarna eder günlük..yasalara da son derece titizler.a101 ve şok vb markalara da teşekkür etmek lazım ki rekabetten çok güzel müşteri lehine fayda elde ediliyor..hep böyle firmalarımız olsun, çoğalsın...

7. telia sonera 1 milyar 200 milyon dolarlık turkcell hissesini sadece 530 milyon dolara satarak arkasına bile bakmadan çıkıp gitti.%50 iskontodan bile fazla...neden?unicredito gitti...ing,hsbc gitmeyi planlıyor..yabancı adeta yangından kaçıyor...sadece avukat değil il baro başkanları dahi hakları peşinde nelerle boğuşuyorlar...GÜVEN ..GÜVEN.. GÜVEN KALMADI...''MÜŞTERİMİN GÜVENİNİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ YEĞLERİM''..robert bosch not :MSCI , BİSTİ ALT KAGEROYİYE DÜŞÜRMEKLE UYARDI..HAK SIZ MI!!tek şansımız:ALLAH bu ülkeyi çok seviyor..

Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    sayın eksina, bim ana depolarına ve mağazalarına hizmet veriyorum.. emin olun, ürünlerin gıdanın neredeyse tamamı yerli firma ..bu firmalar sizinde bildiğiniz büyük firmalar..günde 100 paket makarna satsa 350 ton makarna eder günlük..yasalara da son derece titizler.a101 ve şok vb markalara da teşekkür etmek lazım ki rekabetten çok güzel müşteri lehine fayda elde ediliyor..hep böyle firmalarımız olsun, çoğalsın...
    Personel politikasını beğenmiyorum.
    Biz gereksiz reklam harcaması yapmayız deyip. Reklama para harcamalarından, haftanın belli günleri indirimli ürün getirmelerinden dolayı ilk çıkış ilkelerini kaybettiklerini düşünüyorum.

https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonom...m-yok-1659759/

Açıkçası migros dahil tüm büyük zincirlerde aldığım ürünlerin arkasında markanın değil. Marketin olmasını bekliyorum.
    Mağaza markalı ürünler dahil sıkı takip bekliyorum. Ve hileli çıkan markayı bir daha mağazalarına sokmamalarını bekliyorum.

O egeli ben değilim

Sayfa 321/1001 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •