Sayfa 321/662 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Meğer turpun büyüğü heybedeymiş ,ondan ayrıştı diğer bankalardan helal olsun iş bankasına ,yürü koçum artık kim tutar seni, Allah yolunu açık etsin. Allah olmayanlarda versin, bu zaten yıllardır dillendirilen bir konuydu

2. Birileri burada aylardır millete sattırtmak için ne uğraştı be. Büyük kapak oldu birilerine. Ama ŞİŞE den ötürü bu sefer idmanlıydım.

Yersen ha çöktü çökülecek. Bu İktidar varken bundan bir cacık olmaz diyenlerden uzak durmanız gerektiğini umarım pahalıya

tecrübe ederek öğrenmemişsinizdir. Benim için bu topic zaten bitmişti. Bu da malumun ilanı oldu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    Bu bölünmeden ben bir şey anlamadım bıbacıım.
    Birisi bilale anlatır gibi anlatabilir mi lütfen?

4. Benim anladigim İs Bankasinin direkt hissedarligi oldugu paylar yeni kurulacak ve tamaminin İs Bankasinin oldugu bir sirkete devredilecek. Bu sirketlerde holding gibi yonetilecek. Daha once bu operasyonlar Banka binyesinde yapiliyordu simdi yeni sirket uzerinden yapilacak.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Benim anladigim İs Bankasinin direkt hissedarligi oldugu paylar yeni kurulacak ve tamaminin İs Bankasinin oldugu bir sirkete devredilecek. Bu sirketlerde holding gibi yonetilecek. Daha once bu operasyonlar Banka binyesinde yapiliyordu simdi yeni sirket uzerinden yapilacak.

Bunu yıllardır söylerdim ,iş bankası sade bir banka değil ,içinde yok yok ,en doğrusu buydu ,büyük bir atılım ,arık sadece bankalarla değil dev holdinglerle hem fiyat hem ticaret olarak yarışacak ,fiyatı buralarda asla durmaz ,bu kağıdı uçurur, belki ara ara düzeltme yapar ama satanı pişman ederek yoluna devam eder . diğer tüm iştirak şirketlerede gün doğdu

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Benim anladigim İs Bankasinin direkt hissedarligi oldugu paylar yeni kurulacak ve tamaminin İs Bankasinin oldugu bir sirkete devredilecek. Bu sirketlerde holding gibi yonetilecek. Daha once bu operasyonlar Banka binyesinde yapiliyordu simdi yeni sirket uzerinden yapilacak.

Ben de öyle anladım da, yeni şirketin %100 sahibi iş bankası olacaksa mühasebe işlemlerinden başka bir faydası yoktur.
    İş Bankası hayatına sadece banka olarak devam etse ve bir şekilde iştiraklerini yeni şirkete devretse ve banka da o yeni şirketin iştiraki olursa o zaman Atatürk hisselerinin kamulaştırılması teranesi de gümlemiş olur (mu acaba?).

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Hakan esas bombayı şimdi KAP'ta patlattı.
    Tarihi KAP...

8. Bırakın ISCTR yi bu haber Viop short olanları bile bu hafta sonu uyutmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 321/662 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •