Sayfa 321/1005 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Viop LXI

1. geçmişte halka arz şirketlerin hareketlerini çook inceledim..çok azı hariç kalanı halka arz fiyatının çook altında Patronları toplamadan UZUN VADE ( KALICI) yukarı trend başlatmadılar..aynı borsa..aynı yöntem..aynı ky..soyan aynı soyulan aynı..al sana gösterge..aç bak 5-10 tanesine..birçoğu arz fiyatının yarı fiyatına geldimi..daha değil..o zaman öpmeye devam

sülün osmanın köprü sattığı adamların torunları borsaya gelmiş, hoş gelmiş

yoksa bu alkoller nasıl tüketilecek
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen hergün tırtıklıyorum ayağına yazıyorsun ya burada bak bakalım senden başka burada yazan varmı.
    benim oyunumla senin olmayan oyunun aynı fotorafta değil önce onu öğren.
    ben vıopçu değilim spotta yüklü pozisyonum olursa sadece hedge amaçlı kullanırım sen palayı sabah akşam tırtıkladığını iddia edensin yazdığın rakamlar hayali burada sana bunu birçok kişi söyledi bu yüzden biz tebrik etmek istiyoruz bu kadar başarılı trader hikayeni buyur koy ilk tebrik benden.
    Sen kacak güreşiyorsun... viop30 süper Lig benzetirim....sen git kendi sikletin de tartış...

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ben parayı vurdum oğlum. forum köşelerinde mahalle karılığı yapmadın. işime baktım.

borsa 4 binden 10 bine giderken % 25 faize kuruş yatırmadım.

benim için üzülme. o dediklerinde son 6 aydır suriye krizine denk geldi. bilançolar da çok iyi gelmedi.

sen itliğe davarlığa devam zuhahahaaaa

onlardan da vuracam. merak etme.
    İnsan önce bir tebrik eder, mevduat faizi %60 bileşik getirisiyle coinler hariç 2024 şampiyonu oldu , gram altın(%49) , borsa , euro , dolar hepsini tokatladı...
    Önce sağlık , ikinci sırada para...

5. Toptancı hallerlinde maliyeciler inceleme ye başlamışlar,marketlerde de bekliyoruz aynı inceleme yi.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Şair burda diyor ki
    Son cokuste %50 girdi elde malla kaldık
    Şu an hazır biraz hisseler artiyorken görmeyelim duymayalim
    Hele bir mucize ile çıkarırsak malları elden sonra gerçeklere doneriz
    Borsacilar da fazla eleştiri olmamasının sebebi dereyi geçene kdr mali kurtaran kdr bu taraftan bakalım
    İşler donerse yangını verecekler
    Hisselerin arttığı fln da yok endekse bakarsak
    Malda yakalananlar için daha kötü bir çıkış oldu
    Endeks 8500 10300 yaptı
    İnsanların elindeki mal %3 5 belki arttı belki artmadı
    İnsanların elinde olmayan ise yaramaz bankalar ile endeksin göstergeleri şişti sadece yarın bir düşüş gelse bu artmayan hisseler yerin dibine duser
    Herzaman ki gibi longcular yırttı bir nebze hisseciler full pert halde
    İlk düşüşte sinirler gergin hisseciler mutsuz üzgün herkes birbirine sariyor
    Bi sıkım artmayan hisseler ilk düşüşte yerle bir olmaya basladilar
    Geçen hafta muhalifler bile kabul edelim ki fln demeye başlamışlardı elindeki kıçı kırık hisse artar da baktıklarını kurtarır diye
    Daha dur ordan tonla sıkıntı gelecek

7. Haberlere bakıyorum.
    Yımırtadan sonra
    Çiğ süte zam gelmiş
    Hayırlı olsun.

Şu haber de dikkatimi çekti
    1 tl nin maliyeti 3 tl olmuş, 1tl lik demir paraları toplayıp hurdacıya satıyorlarmış 3 liradan
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    İnsan önce bir tebrik eder, mevduat faizi %60 bileşik getirisiyle coinler hariç 2024 şampiyonu oldu , gram altın(%49) , borsa , euro , dolar hepsini tokatladı...
    Faiz net kazandı tartışmaya lüzum yok
    %60 artıda faizciler
    Hisseciler %40 icerde

Sayfa 321/1005 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •