Originally Posted by omerfaruk dur daha naptın yaa sat al yapamiyoruz , yapabilsek iste guzel olacak
Originally Posted by alsater bossa nasil bir operasyondur arkadas yaa. YF operasyon yapiyor kagitta.. vakko yuda insallah cift hanelerde gorebilecekmiyiz .. bence bu kağıdı yönlendirenler kendileri, yoksa bu kağıt burda durmazdı.bu yüzden başka birinün kağıtta operasyon yapmasına mümkün değil müsade etmezler.
Originally Posted by alsater sat al yapamiyoruz , yapabilsek iste guzel olacak Ben yaptım aklım çıktı mali kaptırdım diye )) sabah sabah stres oldum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by atillatrdr Ben yaptım aklım çıktı mali kaptırdım diye )) sabah sabah stres oldum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi merak ediyorum değdi mi bari?
Originally Posted by omerfaruk merak ediyorum değdi mi bari? Yok valla değmedi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by atillatrdr Yok valla değmedi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi neyse sabah sabah bi adrenalin salgıladı vücudun
su thyao bugunde gitmez oldu , giipte endekse destek olmuyor sereffsiz... Yoksa bugun yebni zirvelerdeydi bu kagit..ytd
Endeks kirmizi biz yesil.Endeks yesillendimi biz tavan.))) Ytd
Forum Rules
Yer İmleri