Sayfa 322/607 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Özsermayenin düşük karlılığın olmadığı şirketler için tabiki kötüdür..ancak jantsa muazzam karlara imza atıyor ve atacak olmasından ötürü özsermayesi hızla yükselecek ve bizde bunun meyvelerini yiyeceğiz..

2. Ayrıca mevcut özsermaye her türlü lehimize işler bedelsiz potansiyeli her çeyrek artacak..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Dostum tecrübe işin burasında saklı zaten..ödenmiş sermaye kısmını geçtik onu cümle alem biliyor..
    Özsermayesi 331 milyon bir şirketten bahsediyoruz..özsermaye karlılığı %45 e yakın yani şirketin karlılığı muazzam artıyor ve artacak emekleme döneminden yürümeye başlamış ileriki dönemlerde koşacak..pd/dd neden bu kadar yüksek hiç düşündünüz mü??piyasa bu şirketleri beğenir ve yüksek çarpanlarla fiyatlar..bu arada yılsonu beklenen pd/dd 7..mevcutta 8.25..saygılar..
    sayın kazanç kapısı beklenen pd dd 7 mevcutta 8.25 belirttiniz beklenen 7 olursa hisse fiyatı hangi seviyerlerde olur sizce. tşk

4.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    sayın kazanç kapısı beklenen pd dd 7 mevcutta 8.25 belirttiniz beklenen 7 olursa hisse fiyatı hangi seviyerlerde olur sizce. tşk
    Özsermaye karlılığı yüksek olmaya devam ettikçe pdd/dd 9-10 larda olmaya devam eder iskontayı hesap edin..benim hisse fiyatı beklentim kısa vadede 320-330 bandıdır..uzun vade de çok iyi fiyatlar olur..yazdıklarım beni bağlar..

5. Kim ne derse desin,kendi dinamikleri üzerine hareket etmeyen,başka hisselerin artı veya eksi hareketleriyle peşine takılan hangi hisse olursa olsun nefret ediyorum.Dönemsel olarak veya ortak bir sektör haberiyle anlık tepkisel hareketler dışında..

6. Akıl almaz pis bir baskı var..enerji birikiyor nereye kadar tutabileceksiniz bakalım!!!!

7. 260 tavan olacak diyenlere verdiler yine

8.  Alıntı Originally Posted by Nedensiz Yazıyı Oku
    Sn keko aynı spek mi yapıyor tahtayı bilmem ama alcar ile birebir aynı
    Şunu öne alayım...

Sayfa 322/607 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz