Sayfa 322/689 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 5512 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Tahtacının birşey yapmasına gerek yok ki,kv zaten adamların istediğini yapıyor sanki.Bilmiyorum farklı bir durum mu var.
    Bir garip hacimsiz durum.
    Hayırlısı olsun.
    Ytd.

2. arena yönetimini tebrik ederim türlü beklentilerle tam 1 yıl 10 aydır hemen hemen hergün bizi öptünüz (aslında daha başka birşeyde ayıp olmasın diye bunu yazdım) ve hala her gün de öpmeye devam ediyorsunuz.. buna öyle bir alıştık ki celladına aşık olan idam mahkumu gibi bizi öpeceğinizi bile bile hisseden çıkamıyoruz..

3. Arena.yı eski rakamla 63 tl.den satıp sonra tekrar 52 tl.den alınca benim dram başladı.
    Arena.da ters köşe olunca zamanla portföyümdeki diğer hisseleri satıp maliyet düşürücem diye arena almaya başladım. Sonunda da portföyümdeki tek hisse arena oldu. Endeksin bu denli yükselmesinde sadece seyirci olduk. Önceki portföyümü korusaydım şuan 1,25 milyon tl. Yukarda olacaktım...

4. Ha gayret az daha zorlayın.

5.  Alıntı Originally Posted by furai Yazıyı Oku
    Arena.yı eski rakamla 63 tl.den satıp sonra tekrar 52 tl.den alınca benim dram başladı.
    Arena.da ters köşe olunca zamanla portföyümdeki diğer hisseleri satıp maliyet düşürücem diye arena almaya başladım. Sonunda da portföyümdeki tek hisse arena oldu. Endeksin bu denli yükselmesinde sadece seyirci olduk. Önceki portföyümü korusaydım şuan 1,25 milyon tl. Yukarda olacaktım...
    Bölündükten sonra yaklaşık % 40 civarında düştüğünde buradan bir tepki alışı gelir diye girdim sonrasında hiç çıkamadık!!!Elimde olan diğer hisseleri de satıp maliyet düşürdük güya!!!Bunu 11 küsürden aldığımda Bist 1400 dü bist gitti biz arkasından bakakaldık.10 aydırda paynet ile bizi oyalıyorlar.Paynet haberi düşer diye aylardır satamıyoruz!!! Yönetim bizi bağladı haberde yok.Küçük yatırımcı satsa hemen kap atarlar

6. Akıl hastanesinde her hasta kendisini mısır tanesi zannediyor ve zıplıyormuş. Doktorlar bir tanesinin kenarda öylece durduğunu görmüş ve onun düzeldiğini zannetmişler. Yanına gitmiş ve;

Sen neden zıplamıyorsun, mısır tanesi değil misin?

Deli adam hiç hareket etmeden;

Ben tavaya yapıştım…

:) Benim durumda bunun gibi birşey.

7. Hocam B planiniz var mi, mesela paynet ten olumsuz algilanacak bir haber gelse ne yapmayi dusunursunuz?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

8. Hocam kime sordunuz bilmiyorum ama kendi adıma paynet beklentisi yoktu şirkete ortak oldugum dönemde.
    Brightstar şirketinin satın alınması sonrası beklentim vardı.
    Yani sonuç olarak 2024 ü beklerim hedefime ulaşmaz ise.
    Ytd.

Sayfa 322/689 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •