"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Vermesen de verdi derler..
Bir de hikayeyi tahtacı dan dinlemek lazım.
Acikcilar bıraktı mı peşini!
Spotcular aldı mı mali!
Tahtacı da bu yapılanların tersini yaptı mı kendi dükkanında.
Var mı ki acaba piyasada insanlarda hal kaldimi. İliklerine kadar somurdunuz. Hikayeyi tahtacı yazar tahtacı oynar, ondan dinlemek gerek. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Avcının biri birgün avcılar kahvesinde anlatıyormuş. Bir baktım bir geyik, nişan aldım, çektim tetiği, vurdum onu. Geyik kocaman. Bir bacağını bir omzumda, diğer bacağını öbür omzumda, sürüklemeye başladım. Avcı anlatırken birden telefonu çalar. Arayan karısıdır. Karısıyla uzunca bir süre konuştuktan sonra telefonu kapatır. Arkadaşlarına dönerek sorar. Nerde kalmışdık? Arkadaşları cevap verir. Abi bir bacağı bir omzunda, bir bacağı öbür omzundaydı. Hıııım, verdim ayarı, verdim ayarı.
Hamdım Piştim Yandım
Tahtacınin hikayesine benziyor, dinlesek ahanda bu cikar. YtdYtd
Piyasayı yorumlayacak olursak,
Endekis düşerken normalde en önden koşardık
Dün akşamki cansuyu haberinin yüzü suyu hürmetine en önden koşmuyoruz.diye düşünüyorum
Kırmızımıyız evet azda olsa kırmızıyız.
Kaada talep yok.
Neden
Millet altına hucum ediyor çünkü
Hamdım Piştim Yandım
Bi gözümüz sürekli endekistemi olucak, evet malesef bist30 kaadı olduğumuz için endekise göbeğimizden bağlıyız, fevri hareket için bilanço süper olmalı,o yok bu yok
Hamdım Piştim Yandım
Bofa her yerde. Nefes aldırmıyorlar. Ytd
Yer İmleri