Sayfa 323/346 İlkİlk ... 223273313321322323324325333 ... SonSon
Arama sonucu : 2768 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bunun tahtacisini müge anlı ya çıkarmak lazım.. yuzlestirmek için. Ytd
    Muhtemelen yayına bağlanacak insanlar yüzünden kirlenir. Biraz utanma olsa toparlanır. Sabah karanljk odada gosterdigini yapar. Ytd
    Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Vermesen de verdi derler..

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Haberle önce acikcilari patlatmış, sonra sporcuları bindirmiş, akabinde vadecilere oynamış olabilirler mi? O kadarda kötü dusunmeyeyim diyorum ama konu Petkim'in tahtacisi olunca da düşünmeden edemiyorum.. ytd
    Bir de hikayeyi tahtacı dan dinlemek lazım.
    Acikcilar bıraktı mı peşini!
    Spotcular aldı mı mali!
    Tahtacı da bu yapılanların tersini yaptı mı kendi dükkanında.
    Var mı ki acaba piyasada insanlarda hal kaldimi. İliklerine kadar somurdunuz. Hikayeyi tahtacı yazar tahtacı oynar, ondan dinlemek gerek. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Avcının biri birgün avcılar kahvesinde anlatıyormuş. Bir baktım bir geyik, nişan aldım, çektim tetiği, vurdum onu. Geyik kocaman. Bir bacağını bir omzumda, diğer bacağını öbür omzumda, sürüklemeye başladım. Avcı anlatırken birden telefonu çalar. Arayan karısıdır. Karısıyla uzunca bir süre konuştuktan sonra telefonu kapatır. Arkadaşlarına dönerek sorar. Nerde kalmışdık? Arkadaşları cevap verir. Abi bir bacağı bir omzunda, bir bacağı öbür omzundaydı. Hıııım, verdim ayarı, verdim ayarı.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Tahtacınin hikayesine benziyor, dinlesek ahanda bu cikar. YtdYtd

6. Piyasayı yorumlayacak olursak,
    Endekis düşerken normalde en önden koşardık
    Dün akşamki cansuyu haberinin yüzü suyu hürmetine en önden koşmuyoruz.diye düşünüyorum
    Kırmızımıyız evet azda olsa kırmızıyız.
    Kaada talep yok.
    Neden
    Millet altına hucum ediyor çünkü
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bi gözümüz sürekli endekistemi olucak, evet malesef bist30 kaadı olduğumuz için endekise göbeğimizden bağlıyız, fevri hareket için bilanço süper olmalı,o yok bu yok
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bofa her yerde. Nefes aldırmıyorlar. Ytd

Sayfa 323/346 İlkİlk ... 223273313321322323324325333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •