Sayfa 323/569 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop LXVII

Dün gece söylenen tek kelime yetti: Değeri yüzde 95 yükseldi
    ABD yönetiminin Lithium Americas’ta yüzde 10’a kadar hisse almayı planladığı iddiası, şirketin hisselerini adeta uçurdu. Nevada’daki Thacker Pass projesi, ülkenin en büyük lityum madeni olma yolunda ilerliyor.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bir haftadır kuyumcuya koşanlara kötü haber!
    Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Gram altın 5 bin liranın altına gerilerken, yatırımcıların gözü ABD’den gelecek enflasyon verilerine çevrildi.

Ula bozkurt o kadar dillendirdinki al işte gördünmü yaptığını
    Dün altın 3780 dolarlardan 3720 dolarlara geri çekildi,burayı destek almış olacakki tekrar yönünü yukarıya çevirdi 3740 bandını geçti,borsadaki durum VİOP hafif artı açılış yaptı dünkü YSK kararlarının devamı gibi...

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dün altın 3780 dolarlardan 3720 dolarlara geri çekildi,burayı destek almış olacakki tekrar yönünü yukarıya çevirdi 3740 bandını geçti,borsadaki durum VİOP hafif artı açılış yaptı dünkü YSK kararlarının devamı gibi...

Teşekkür ederim sn. Refaba

Altın sanki birşeyleri bekliyor gibi yoluma devammı edeyim ( 3. Dünya savaşı çıksın) yoksa yeter çok çıktım az dinleneyim gibi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Abb den hiç birşey çıkmaz
    Göz altına alınanların çoğu bir önceki dönemde işe girenlermiş hala ifade vermeyenler var ,diye dedikodu mevcut bu psikolojik baskıdır .
    imamoğlu iddialarında ifadeleri okuduğumda almış olabilir , vermiş olabilirle insanlar içerde.
    birde meşhur bizim çıkardığımız model gizli tanık hikayesi varya burada amaç gündem değiştirmek ekonomik çöküntüyü , ülkenin kötü durumunu gözlerden uzaklaştırmak için rakibine ilgiyi çekmek bunu yaparkende herşey mübahtır düşüncesiyle hareket eden bir iktidarmı diyelim belli bir zümremi diyelim adını herkes istediği gibi koysun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn. Refaba

Altın sanki birşeyleri bekliyor gibi yoluma devammı edeyim ( 3. Dünya savaşı çıksın) yoksa yeter çok çıktım az dinleneyim gibi
    Teknik olarak XAU ons şişti bence. Biraz bu bölgede dinlenmesi veya bir miktar düzeltme yapması normal. Global para arzının yükseldiği ortamda orta vadede biraz daha yolu var bence. XAU ve XAG ons pozisyonlarımı birkaç gün önce kapatmıştım. Beklentim olur ve teknik göstergeler biraz soğursa yine girerim XAU ons'a.

6.  Alıntı Originally Posted by Electrolux Yazıyı Oku
    Bu forumda yazılanlar gittikçe saçmalıyor
    Ne yazalım abime?

7.  Alıntı Originally Posted by Electrolux Yazıyı Oku
    Bu forumda yazılanlar gittikçe saçmalıyor

tavuk yemeği tarifi
    Yemeğin Hazırlanışı Geniş bir tavaya biraz sıvı yağ alın. Marine edilmiş tavukları ekleyip güzelce kızartın. Renk aldıktan sonra tavuktan alın ve bir kenarda ...
    www.instagram.com sitesinden tavuk yemeği tarifi

8.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Teknik olarak XAU ons şişti bence. Biraz bu bölgede dinlenmesi veya bir miktar düzeltme yapması normal. Global para arzının yükseldiği ortamda orta vadede biraz daha yolu var bence. XAU ve XAG ons pozisyonlarımı birkaç gün önce kapatmıştım. Beklentim olur ve teknik göstergeler biraz soğursa yine girerim XAU ons'a.
    3800-3830 bölgelerinden 1.5-2 ay ince bir düzeltme yatayda git gel aylık indikatörler bayağı şişik.
    dinlenip 2026 hedeflerine devam

Sayfa 323/569 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •