Sayfa 324/1006 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Vob 24

1. Fetoyu ver olmaz,pyd ye silah verme,onlar terörist değil ki??,biz sizin en yakın müttefiğiniz,bu adamlar ne yapmaya çalışıyor belli,he avrupa ve abd ile başa çıkmanın tek yolu ekonomik özgürlükden geçiyor,40 sene önce aynı seviyede olduğumuz Güney KORE NİN seviyesini yakalarsan bu oyunları döndüremezler..............

2. Bu karar neden bugün çıktı acaba. her ne kadar destekliyoruz dese de Ordumuzun İDLİP'e girmesi mi rahatsız etti. hele bir de Rusya ile beraberiz ya. bugün İDLİP yarın Afrin bakmışın musul kerkük. ABD nin yine kuyruğuna bastık. Babalar zaten pozisyonu almıştır. Haberi biliyorlardı möuhtemelen.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Tr ye açık düşmanlık etmek düşman görmek, tr yi İran ve Rusya Safina sokar. Nato ve müttefik olayı biter. Bundan tr nin zararından çok abd nin bölgede güç kaybı demek. ABD salak değil. Boşuna sevinmeyin ülkeyi yine bi gecede batirdiniz. Aynı şeyler rus uçağı düşüncede yaptınız. Hele darbe gecesi zil takip oynayıp ah Wah yazık ayaklarına yatanlar yine ortada sadece isimler başka. Bu olay ne darbeden be rus uçağı düşmesinden, ne Davutoğlu'nun istifasından nede ırak referandumu dan daha önemli değil. 3 gun sonra abd kararı kaldırdım derseki bende çok uzun sürmez. Burda yazılanlar çöp olur ve yine bunlardan etkilenenler mantarlar.
    Ulan rusya ve irana kin kusuyordunuz şimdi oraya yanasiriz diyosunuz. Dansöz bile bu kadar kıvıramaz... Natodan çıktığımız anda ruslar bizi vurur bunu kafanin bir kenarina yaz ah canim Türkiyem diyip stratejik ortak yapmaz bizi...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Dünyanın en büyük buhranlarından birinin yaşandığı 1975 DÜnya petrol krizi döneminde de acımadık ecevit'e.
    Lider değilmiydi peki bu adam?

5.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Düşmanla dost olunmayacağı iyice belli oldu...bagimsizlik için birlik olmalıyız. .ülkemizdeki kirli oyunlara karşı önlemleri süratle almalıyız...abd haini kısa zamanda topraklarımızdan defolmalidir....guneyden pkk yı barzaniyi birleştirip saldıracakları kesin gibi...Allah büyük....
    Öyle bir durumda bunu alkış layacak çok tip var burada. Düşman geldiğinde sormayacak iktidar dan yanam ısın yoksa değilmisin diye.. Neyse Allahtan bu milletin büyük çoğunluğu vatanına göz dikeni ezecek insanlar dan oluşuyor. Allahım yemin olsun burada tef çalıp oynayanlar 15 TEMMUZ da Bankomat ların önünde kuyruk olanlardır.

VSP250g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    Vay vay vay. Simdi gördüm ben de. 70 bin adet longlamis Deniz yatirim. Yuh be kardesim nasil olur nasil duyarlar şöyle haberleri

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    70 bin kontrat 70 milyon dolar yapar. Viop dolar pastasina bosuna bakmayin. Gunluk 20 milyar dolarlik islem yapilan usd/tl piyasasinda devede kulak bile degil...

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Malesef sırf iktidar yara alsın yıkılsın memleket kimsenin umurunda değil. olumsuz bir haber olay çıktığında milletçe tepkimizi koymamız gerekirken suçlu arıyoruz. suçlu kim hükümet oh olsun muhabbeti. Bahçeli çıkar 5 bin ülkücü hazır der biri çıkar gırgıra alır. Hakkaten biz TC vatandaşı mı yoksa ABD vatandaşımıyız? Borsa umurumda. bugün düşer yarın çıkar. Ama ne bileyim milliyetçilik (parti anlamında değil) vatanını milletini seven her zaman yanında olan millet nerede? hep beraber ey Amerika sana ne oluyor dememiz lazımken işi matrağa alıp pay çıkaranlar var. uygulamayı geç sözlü olarak da tepkimizi koyabilsek oda yeter
    35 yıldır söylüyorum. İncirlik kapatılsın. NATO dan çıkalım. Aha bak yine söyledim.

Ama bu 35 yıl içinde bunu söyleyenleri vuranların coplayanların, gözaltına alanların bu işi yapacağına tabii ki inanmıyorum..
    (Not ben AB ye de karşı oldum başından beri.)

8. 17-25 aralıktan yürüyüp abd bizi sıkıştırmayı deneyecektir.. Reza dosyası açılacaktır..MUHALİF BİR SOLCU olarak gün tl ye koşma günüdür..dış politikada doğru yola girdik

Sayfa 324/1006 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •