Sağlık Bakanı Koca: "Daha önce 5 ülkeye uçuş yasağı konmuştu. Şimdi 9 ülkeye daha bu yasak konuluyor."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sağlık Bakanı Koca: "Daha önce 5 ülkeye uçuş yasağı konmuştu. Şimdi 9 ülkeye daha bu yasak konuluyor."
Kaynak : Anadolu Ajansı
türk vatandaşımı bunlar.
iller neresi ?
Abd başkanı trump'ın koronavirüs nedeniyle olağanüstü hal ilan etmesi bekleniyor - bn - bloomberg ht
ıl acıklanmıyor....soylentı var sadece .....kapalıcarsıda calısan bırı dıye vatandaşlar yaymıs...ama dedıkodu
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
hepsi birbiri ile bağlantılı kişilermiş...yahu bu kadar kolay bulaşıyorsa bu Trump'ta kapmış olanbilir mi virüsü acaba? herif yaşlıda...
....3 yeni daha tanı koyduğumuzu söylemek istiyorum. 5 vakanın tamamı doğrudan bağlantılı.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...amasi-41468577
Bayram zamanlarından daha fazla kolonya satılmış, ve kimse ile temas etmeyin deniyor.
Sıra dışı bir olay.
İspirto rengini ve kokusunu severdim onun fiyatı nasıl acaba.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
meraktan günlük onaylı covid vaka sayısı artışlarını izliyorum bir haftadır internetten
bugün ilk kez 10.000'e vuracak gibi.
daha önce en yüksek günlük dün 6000'di.
ondan önce 2000-5000 arasındaydı.
2 aya milyonlar ve sağlık sistemlerinin tıkanmasını bekleyenler haklı çıkacak belki de.
tr 5'e yükselmiş bu arada, bakalım diğer ülkelerden ayrışmaya devam edebilecek mi yoksa tipik katlanma burada da başlayacak mı.
Yer İmleri