Originally Posted by
harpi
sayın eksina, bim ana depolarına ve mağazalarına hizmet veriyorum.. emin olun, ürünlerin gıdanın neredeyse tamamı yerli firma ..bu firmalar sizinde bildiğiniz büyük firmalar..günde 100 paket makarna satsa 350 ton makarna eder günlük..yasalara da son derece titizler.a101 ve şok vb markalara da teşekkür etmek lazım ki rekabetten çok güzel müşteri lehine fayda elde ediliyor..hep böyle firmalarımız olsun, çoğalsın...
kıymetli dostum , bimda bazı bakliyatların pirincin yerli olmadığını arkasındaki menşei kısmına bakarak tespit ettiğimi hatırlıyorum... değerli dostum , bimin ucuzuz imajına uygun olarak dekorasyonsuz ürünlerini sergilemesini anlıyorum lakin , 6500 kelvinlik soğuk renk aydınlatmalı bir ortama girdiğimde hele ki bir de ampüller az ise bayağı içimi bir daraltı kaplıyor ... şok marketler zincirinde ise aydınlatma kelvini fazla sarı aşırı yani.. o da çok demode görünüyor göze , bir de şokun tavanları da sarımtırak bi renk.... bunlardır fikirlerim
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri