Sayfa 324/1001 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İtalya nasıl bizim ucuzluk marketine düşecek fiyata pirinç üretiyor onu çözemedim. Ben migrostan gönen pirinci alıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    gönenliler de trakyadan alıp paçal yapıyorlar..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu invest az reklamları dönen invest az mi ?

O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    gönenliler de trakyadan alıp paçal yapıyorlar..
    Evet,birinci elden şahidim,Ergene suyuyla sulanan çeltikler,Biga daki fabrikalara satılıp Gönen Baldosu diye paketleniyor....neremiz doğru ki?

4.  Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    sayın eksina, bim ana depolarına ve mağazalarına hizmet veriyorum.. emin olun, ürünlerin gıdanın neredeyse tamamı yerli firma ..bu firmalar sizinde bildiğiniz büyük firmalar..günde 100 paket makarna satsa 350 ton makarna eder günlük..yasalara da son derece titizler.a101 ve şok vb markalara da teşekkür etmek lazım ki rekabetten çok güzel müşteri lehine fayda elde ediliyor..hep böyle firmalarımız olsun, çoğalsın...
    kıymetli dostum , bimda bazı bakliyatların pirincin yerli olmadığını arkasındaki menşei kısmına bakarak tespit ettiğimi hatırlıyorum... değerli dostum , bimin ucuzuz imajına uygun olarak dekorasyonsuz ürünlerini sergilemesini anlıyorum lakin , 6500 kelvinlik soğuk renk aydınlatmalı bir ortama girdiğimde hele ki bir de ampüller az ise bayağı içimi bir daraltı kaplıyor ... şok marketler zincirinde ise aydınlatma kelvini fazla sarı aşırı yani.. o da çok demode görünüyor göze , bir de şokun tavanları da sarımtırak bi renk.... bunlardır fikirlerim
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    telia sonera 1 milyar 200 milyon dolarlık turkcell hissesini sadece 530 milyon dolara satarak arkasına bile bakmadan çıkıp gitti.%50 iskontodan bile fazla...neden?unicredito gitti...ing,hsbc gitmeyi planlıyor..yabancı adeta yangından kaçıyor...sadece avukat değil il baro başkanları dahi hakları peşinde nelerle boğuşuyorlar...GÜVEN ..GÜVEN.. GÜVEN KALMADI...''MÜŞTERİMİN GÜVENİNİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ YEĞLERİM''..robert bosch not :MSCI , BİSTİ ALT KAGEROYİYE DÜŞÜRMEKLE UYARDI..HAK SIZ MI!!tek şansımız:ALLAH bu ülkeyi çok seviyor..
    Dolar 10 tl olsa alacagi 300 milyon dolar

Dolarin baskilandigini bildikleri icin ucuz dolardan cevirip kaciyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şikayet vardan alıntı

“04.10.2019 tarihinde İstanbul Çekmeköy Metrogarden Migros'tan 2 ltx2 adet Yudum Egem'den sızma zeytinyağı aldım. Bakanlık tarafından açıklanan listede firma adını görünce ürünleri 19.10.2019 tarihinde Migros'a iade ettim. Yudum gibi köklü bir firmanın ürünle ilgili oynama yapması kabul edilebilir bir durum değil, evde kullandığım ürünüde çöpe attım, riviera yağ yiyecek olsak riviera alırız, acaba firma yabancı şirkete satıldıktan sonramı bu usulsüzlük yapıldı, ayrıca Migros'a ürünü iade aldıkları için teşekkür ediyorum, konu ile ilgili savola firmasından açıklama bekliyorum. (istenirse aldığım ürünlerin, aldığıma dair belgesinide paylaşabilirim)”

https://www.sikayetvar.com/yudum/yudum-egemden-tagsis

https://www.aa.com.tr/uploads/userFi...lit-tagsis.pdf

bizde de var dediğiniz yağdan...60 liralık alım işlemine promosyon 12 liramıydı neydi...açılmamış evde duruyor. bende iade edeyim mi acaba...

biz normalinde orjinal hatay zeytin yağı kullanıyoruz da çocuklar kullanır diye aldı anneleri bu yudumu.. ha birde ucuzumuza gitmişti..marka olunca da hiç düşünmeden almıştık.. vay anasını....
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Evet,birinci elden şahidim,Ergene suyuyla sulanan çeltikler,Biga daki fabrikalara satılıp Gönen Baldosu diye paketleniyor....neremiz doğru ki?
    Daha önce söylediğim gibi migrosun işini eksiksiz yaptığına güvenmek zorundayım.

O egeli ben değilim

Sayfa 324/1001 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •