Sayfa 324/347 İlkİlk ... 224274314322323324325326334 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Endekiste biraz toparlanma mevcut, koyu kırmızıdan acık kırmızıya doğru rengi değişiyor.
    Tabii bizim sümsük manda b.ku gibi düştüğü yerde kalabilir mi, kalabilir bilemeyiz
    Hamdım Piştim Yandım

2. Dellendi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Endekisin rengi yeşile döndü. Heralde açıkcı yakaladılar
    Hamdım Piştim Yandım

4. Biz bu olaya squeeze diyoruz,açıkcı pes edene kadar yani zıctığı yere kadar kovalarlar
    Borsa çok acımasızdır.
    Pes etti heralde
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Muhtemelen yayına bağlanacak insanlar yüzünden kirlenir. Biraz utanma olsa toparlanır. Sabah karanljk odada gosterdigini yapar. Ytd
    Ytd
    Utanacak mı bakalım, sabah ki karanlık odaya glderse utandibderim. Alnustaki cengaver her kimse. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi gözümüz sürekli endekistemi olucak, evet malesef bist30 kaadı olduğumuz için endekise göbeğimizden bağlıyız, fevri hareket için bilanço süper olmalı,o yok bu yok
    Bi gözümüz neden endekiste, onu birazdan anlatacam
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biz bu olaya squeeze diyoruz,açıkcı pes edene kadar yani zıctığı yere kadar kovalarlar
    Borsa çok acımasızdır.
    Pes etti heralde
    Dün belki bugün short pozisyon açılmazdı hele ekside......Yapmasınlar o zaman. Kumarcı olmasınlar yatırımcı olsunlar.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 01-10-2025 saat: 17:07.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dün belki bugün short pozisyon açılmazdı hele ekside......Yapmasınlar o zaman. Kumarcı olmasınlar yatırımcı olsunlar. Biz kerizmiyiz mal taşırken?
    Benim kastım bu hisse değil Zdx&Lunar Soul abi
    Bist30 vobdan bahsediyorum
    Hisse değilde endekis alıp satanlardan
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 324/347 İlkİlk ... 224274314322323324325326334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz