Sayfa 325/1003 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bazılarını asla inandıramazsın..asla...KOMPLO TEORİLERİYLE uğraşa uğraşa ,rasyonellikle bağları kopmuştur.

https://x.com/i/status/1899813487586517384
    Gazeteci diye bu ajanı takip edenler falan var. Ne suriye ordusu imiş. Bir kere HTŞ resmen terör listesinde birilerinin!! Yarın öbür gün sen terörist sin demeyeceklerinin ne garantisi var. (ki zaten öyle olacak) Diğer yandan YPG suriye ordusuna nasıl entegre olmuş. ? Hangi suriye ? Ortadoğu da yazılı yazısız sözlü sözsüz. Hiç bir anlaşma olmaz. Bu bozuntu bunun farkında değil mi.? Olan şudur. Irak kurdistanından sonra suriye kurdistanıda defacto kurulmuştur. Sırada bilin bakalım nerenin kürdistanı var.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu diyanet ,bize 40 dakika fazla oruç tutturuyor.Ciddiyim.Herhangi bir yerde o saatte ufka bakın zifiri karanlık.Ama o saatte imsak oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Gazeteci diye bu ajanı takip edenler falan var. Ne suriye ordusu imiş. Bir kere HTŞ resmen terör listesinde birilerinin!! Yarın öbür gün sen terörist sin demeyeceklerinin ne garantisi var. (ki zaten öyle olacak) Diğer yandan YPG suriye ordusuna nasıl entegre olmuş. ? Hangi suriye ? Ortadoğu da yazılı yazısız sözlü sözsüz. Hiç bir anlaşma olmaz. Bu bozuntu bunun farkında değil mi.? Olan şudur. Irak kurdistanından sonra suriye kurdistanıda defacto kurulmuştur. Sırada bilin bakalım nerenin kürdistanı var.?
    Tamamda.YPG tüm silahları devredecek.Havaalanları-petrol kuyuları ,tüm kamu binaları SURİYE hükümetine geçecek.Eskisine göre çok daha dezavantajlı.

Bunlar olursa Kürt devleti kurma yolunda büyük hüsran olmaz mı?

Kürtlerin bundan menfaati şu:Daha önceki yönetimde nufus cüzdanları yokken.HTŞ ile SURİYENİN TEMEL HALKLARINDAN BİRİSİ olarak kabul edilecekmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu fotografı ,madrabaz gençler yapmıştır,sanmıştım.

GERÇEKMİŞ...Dış işleri bakanı alnına boya ile hac çizerek tvye çıkıp konuşmuş...

5. Irak, Mısır, Lübnan, Libya, Filistin...

Bunların hepsinde de böyle idi ortak müslüman aklı ve tavrı...
    Şimdi hepsinde gelinen yer ortada...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6. Ezcümle
    Kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim
    Şakire çay yok
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yıllarca TSk da görev yapmış ve askeri lojmanların -konforunun tüm şatafatını yaşamış bir emekli generalimiz ne diyor....

Bu adamı tv de görüyorum..ARTIK BUNA UYKULAR HARAMDIR.

https://x.com/i/status/1895199741212024946

8. Eeee!
    Bugün Bahçeli ve ortak olduğu siyaset de, PKK ve onun uzantısı YPG vb. ile örgütlerle iş birliği istiyor.
    Adam yaptığı işin gereği haklardan yararlanmış.
    Sıkıntı diğerleri gibi niyetini gizlememiş olması mı?
    Mesela seçim öncesi diğerlerine "sen PKK ile iş birliğine gideceksin!" dememesi mi?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 325/1003 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •